nb1.hu

Nem csak az Újpestet győzte le a meccsen az edzőt váltó Gyirmót

Fontos sikert értékelt az új tréner.

Ahogyan azt tegnap megírtuk, meglepetésre a dobogóért, és európai kupaszereplésért küzdő Újpest felkészülési mérkőzésen kikapott az NB II egyik esélyesétől, a Gyirmóttól. A nemrég edzőt váltó csapat szinte azonnal válaszolni tudott a lilák vezető találatára, majd a hajrában büntetőből megszerezték a győzelmet is. 
 
A csapat új vezetője nagyon fontosnak nevezte a diadalt, de kiemelte elődje munkája is benne van még ebben a sikerben, mely a letargiát is segíthet legyűrni.
 
–Azért is fontos volt mentálisan a mérkőzés számunkra, hogy az elmúlt hetek sikertelensége miatti letargiából kicsit magunkra találjunk. Természetesen ebben a sikerben Szepessy László munkája is benne van – mondta Hannich Péter a klub honlapjának.
 
A Gyirmót a tavaszi szezon sikertelensége miatt döntött az edzőváltás mellett, mivel a vezető pozícióból is hátra csúsztak. Az elmúlt napokban „katonás fegyelemel” készültek, melyről videót is megosztott a csapat.
 
A folytatást bíztató pozícióból, de egyben nehéz helyzetből is kezdik. A ZTE négy pontra el tudott húzni botladozásaik miatt, így mindenképp három ponttal kéne javítaniuk a Cegléd vendégeként.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC