nb1.hu

Élre állt a ZTE: az edző az első helyről is beszélt az értékelésében

Dobos Barna szerint rangadón szerezték meg a három pontot.

Kihasználta a ZTE a Gyirmót mosonmagyaróvári botlását. A kék-fehér csapat a Vácot győzte le 1-0-ra, a mérkőzés egyetlen gólját Babati Benjámin szerezte, Babati az első félidő hajrájában büntetőből talált be. Érdekesség, hogy a tizenegyest is Babati harcolta ki. Az egerszegiek hazai pályán folytatták a menetelésüket, Dobos Barna csapata idén negyedik hazai bajnokiját is megnyerte.
 
A zalaegerszegi tréner szerint volt esélyük a második gól megszerzésére, de ezt nem tudták meglőni. Dobos a Vácot is dicsérte, úgy véli, a rivális sokat fejlődött az ősz óta, így egy rangadót vívtak a Duna-partiakkal. Dobos kitért az első helyre is, amelynek örül, de hozzátette, hogy még mindig az a cél, hogy fejlődjön a ZTE játéka.
 
"Ez a Vác egészen más felfogásban futballozik, mint az őszi, jól birtokolják a labdát, elöl is veszélyesek, szerencsére ma a támadásaikat nem tudták befejezni. Ha a tavaszi szereplést nézzük, egy rangadó volt a mai, örülök, hogy volt bennünk annyi erő, hogy sikerrel tudtuk abszolválni a meccset. Volt lehetőségünk megrúgni a második gólt és eldönteni a mérkőzést – ez nem jött össze, de a lényeg a győzelem. Örülünk, hogy az első helyre álltunk, de továbbra is dolgozunk azon, hogy tovább fejlesszük a játékunkat" – fogalmazott Dobos.
 
A Zala megyei alakulat a Doroghoz látogat a következő szezonban. 
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC