nb1.hu

Magabiztos győzelmet értékelte az egyik éllovas edzője

Megvalósította a csapat félidei kéréseit.

Rendkívül fontos volt a ZTE számára, hogy megszerezze a hétvégén a három pontot a hét közben még a Honvéd ellen bizonyító Duna Aszfalt ellen. Mivel a velük holtversenyben álló Kaposvár botlott, és csak egy pontot szerzett a sereghajtók ellen, az egyik közvetlen rivális leszakítása volt a tét. 
 
– Már az első játékrészben is látszódott, hogy mit szeretnénk játszani, de ekkor még néhány porszem került a gépezetbe. A második félidőben azonban már nagyszerűen futballoztunk, aminek köszönhetően sikerült megszereznünk a három pontot – értékelt Dobos Barna vezetőedző. – A szünetben elmondtam a játékosoknak, hogy több beívelésre van szükség, illetve próbáljuk a széleken is jobban megbontani az ellenfelet, hiszen ha nagyobb nyomást helyezünk rájuk, többet fognak hibázni. Ezt megvalósította a csapat, így magabiztos győzelmet arattunk.
 
Dobos Barna legénysége a 4-1-es diadallal megszerezte 53. pontját idén, így továbbra is holtversenyben állnak a Gyirmóttal az élen, míg a Rákóczi két ponttal lemaradva üldözi őket tovább. 
 
A Tiszakécske nehéz helyzetben várta a hétvégi bajnokit, hét játékosukkal nem számolhatott a vezetőedző.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC