nb1.hu

Hosszú eltiltást kapott az ütésért.

Hétvégén Tiszakécskén játszott 1–1-es döntetlent a bentmaradásért küzdő Credobus Mosonmagyaróvár. A parázs – összesen három kiállítást hozó – NB II-es összecsapáson súlyos sérülést szenvedett a hazaiak korábban Sopronban is megfordult támadója, Batizi-Pócsi Balázs.
 
A hazai csatár a mérkőzés 60. percében ütközött össze a vendégek védőjével, Vágó Leventével, majd egyből a földre rogyott, szája nagyon vérzett. A rémisztő jelenet után a játékost kórházba kellett szállítani, három foga is kitört. Vágó Leventét pedig kiállította Szilágyi játékvezető.
 
A tiszakécskeiek honlapja szerint Batizi-Pócsi egyik fogát a pályán találta meg a lefújást követően az egyik labdaszedő.
 
"Rettenetesen sajnálom, hogy ilyen súlyos sérülést okoztam, elnézést kérek ezért, ám azt mindenképp le szeretném szögezni, nem volt szándékos a megmozdulásom – árulta el a Kisalföldnek Vágó Levente. – Batizivel együtt ugrottunk fel a labdáért és bár kitettem a kezem, nem azért, hogy megüssem az ellenfelem. Úgy védekeztem, ahogy az ilyen esetekben szerintem egy védőnek kell. A futballban benne van néha ilyen ütközés, amelyben egyébként én is megsérültem, össze kellett varrni a karom, de még egyszer szeretném hangsúlyozni, nem akartam a hazai támadót megütni" – tette hozzá Vágó, aki másnap telefonon felhívta Batizi-Pócsit és elnézést kért.
 
Vágó egyébként 4 meccses eltiltást kapott.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC