nb1.hu

Legyőzte a Vasas a szlovák bajnoki címvédőt

Méghozzá Dunaszerdahelyen.

Spartak Trnava (szlovák) – Vasas 0-1 (Balajti 44. – 11-esből)
Vasas: Bese – Szivacski, Talabér, Kelemen, Hajdú – Murka, Kovács, Borbély, Szatmári – Király, Balajti, Bévárdi.
Csereként pályára lépett: Lakatos, Rétyi, Hrepka, Birtalan, Szilágyi, Varga D., Tóth K.
 
Két tizenegyesgyanús szituációval indult a találkozó, előbb Királyt lökték el, majd Hajdút rúgták fel a tizenhatoson belül, ám mindkét esetnél néma maradt a játékvezető sípja. Besét nem igazán tették próbára a szlovákok, a Vasas kapusa a 17. percben magabiztosan védett egy lövésszerű beadást, majd a 40. percben kellett jó ütemben kivetődnie, amikor az egyik támadó szöktette magát a tizenhatoson belül. Amikor pedig már úgy tűnt, hogy gól nélkül ér véget az első játékrész, tizenegyeshez jutottak az angyalföldiek, miután Murka lábát elhúzta a kapus – jelentette a Vasas honlapja.
 
A labda mögé Balajti állt, a jobbra vetődő kapus mellett a bal alsó sarokba lőtt. Kis híján megduplázták az előnyünket az angyalföldiek még a szünet előtt, de egy balról érkező labdát Hajdú öt méterről fölé lőtt. A fordulás után Murka pillanatai következtek, előbb a sorfalról levágódó labdát lőtte kevéssel a bal kapufa mellé, majd az 56. percben Szatmárival kényszerítőzött, de kísérlete fölé szállt.
 
A második félidőben sem forgott veszélyben a Vasas győzelme, végig közelebb állt a második gól megszerzéséhez, de végül maradt az 1-0.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC