nb1.hu

Várhidi-ügy: újabb kemény fejlemény

Rágalmazás - mondta a volt szövetségi kapitány.

A Kisalföld november 21-én Ellentétes állásponton volt a klub elnökével címmel közölt interjút Várhidi Péterrel, az NB II-es Credobus-Mosonmagyaróvár volt vezetőedzőjével, aki ebben beszélt a pályaedzőjéről, majd utódáról, Takács Gáborról is.
 
Erre reagált november 23-án Takács Gábor, aki többek között a következőket nyilatkozta: „Volt, hogy a kollégáimmal a megadott időben elkezdtük a tréninget, mert Várhidi Péter nem volt ott és nem is jelzett, hogy miért késik. Erre fel a stáb tagjait büntette meg fejenként tízezer forintra, mert nélküle kezdődött el az edzés."
A volt szövetségi kapitány, Várhidi Péter szerint ez az állítás nem felel meg a valóságnak.
 
Kostorják Zsolt „Ez rágalmazás, soha nem késtem el egyetlen edzésről sem – mondja Várhidi Péter. – Az említett napon, amikor kiértem a mosonmagyaróvári pályára, azt láttam, hogy a hivatalos edzés kezdete előtt a csapat a pályán gyakorol az erőnléti edző, Varga László vezetésével. Amikor ezt számon kértem, kiderült, hogy félreértés történt és az erőnléti edző elnézést is kért tőlem. Valóban szóba került a pénzbüntetés, de azt nem kellett befizetni. Remélem, ezek után Takács Gábor megkövet engem a média nyilvánossága előtt, különben jogi következmények elé néz."
 
A Kisalföld megkereste a csapat akkori kapusedzőjét, Kostorják Zsoltot, ő hogyan emlékszik a történtekre.
 
„Félreértés történt, ennyi az egész – mondja az edző. – Várhidi Péter nem késett el az edzésről, hiszen mi a hivatalos program előtt végeztük el a kiszabott gyakorlatokat. Maga az edzés tíz órakor kezdődött, akkor már az öltözőben volt a csapat. Tisztáztuk a helyzetet és a pénzbüntetés valóban elhangzott, de a tízezer forintot nem szedte be senki – Még annyit szeretnék elmondani, Takács Gáborral ellentétben én emberileg és szakmaileg is rengeteget kaptam a volt szövetségi kapitánytól" – zárta a gondolatait Kostorják Zsolt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC