nb1.hu

A Liverpool ellen főpróbázik az ETO

Ingyenesen tekinthetik meg a meccset a drukkerek.

Az eto.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
Egy héttel az NB II rajtja előtt az ETO a Liverpool FC U23-as csapatát fogadja ma 18 órakor az ETO Stadionban. A mérkőzést a korábbiakhoz hasonlóan megtekinteni a Nyugati lelátóról lehet, a belépés díjtalan.
 
Utolsó felkészülési mérkőzésünkön a méltán világhírű angol Liverpool FC U23-as csapata lesz. A Liverpool legidősebb akadémiai csapata jelentős játékerőt képvisel, az is könnyen előfordulhat, hogy a kilátogató szurkolók olyan játékosokkal is találkozhatnak, akik a következő szezonban már a Premier League-ben is pályára léphetnek.
 
Izgalmas megmérettetés lesz ez az ETO-nak, bízunk benne, hogy amellett, hogy egy fordulatos, jó mérkőzést játszunk angol ellenfelünkkel, csapatunk a taktikai utasításoknak megfelelően, a korábbi hibákat kiküszöbölve meg tudja szerezni a győzelmet az bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen.
 
Sérültek:
 
Örömteli, hogy az elmúlt hetek intenzív munkája során csupán egyetlen játékosunk sérült meg: Tar Zsolt néhány napos izomsérülést szerzett. Szerencsére időben jelezte a stábnak, így a klub rehabilitációs szakembereinek köszönhetően az elmúlt néhány napban már teljes értékű edzésmunkát végzett, valószínűleg a mai mérkőzésen is tud már szerepelni.
 
Pongrácz Viktor sajnos sérüléssel kezdte a felkészülést, de már ő is teljes értékű munkát végez, az edzői stáb fokozatosan próbálja a mérkőzéseken pályára tenni.
 
Debreceni Andrást napokig magas lázzal járó tüszős mandulagyulladás döntötte le a lábáról, de a hét közepétől már ő is elkezdett edzeni, vezetőedzőnk pedig szeretné, ha a mai mérkőzésen, ha nem is 90 percre, de pályára tudna lépni.
 
A találkozó megtekintése ingyenes, várunk mindenkit szeretettel ma 18 órakor a WKW ETO FC Győr – Liverpool FC U23 felkészülési mérkőzésre az ETO Stadionba!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC