nb1.hu

Dragóner szerezte a Nyíregyháza első idei gólját

Nyíregyháza – Üzent a hétvégi ellenfélnek is.

Győzelemmel kezdte az idényt a Nyíregyháza Spartacus, és több jó egyéni teljesítmény is volt az együttesben. Dragóner Filip már az első percekben is veszélyeztetett, majd ő szerezte a szezon első Szpari gólját.

– Ahogy Lucsánszky Tamás is fogalmazott a lefújás után, látszott, hogy az első bajnoki meccs volt a csapatok számára. Idegesen kezdtünk, de a vezető találat után felszabadultabban futballoztunk, többet passzoltunk, és kombinatívabbá vált a játékunk. Annak nagyon örülök, hogy az első meccsen rögtön eredményes voltam, egy csatárnak mindig a gólok adnak lendületet. A felkészülés során sokat gyakoroltuk a támadásvezetést, a gól előtt is egy remek akció végén kaptam meg a labdát. Kreatív játékosaink vannak elől, ez sokat segít – mondta Dragóner Filip.

 

A játékos sokat mozgott az első félidőben, és a pálya különböző pontjain bukkant fel.

 

– Volt azért holtpont, de egy-egy gyors beindulás mindig átsegített ezen. A végére elfáradtam, de már nagyon várom a következő mérkőzést, melyet hazai pályán vívhatunk. Nyíregyházán, saját közönségünk előtt nem is lehet más a célunk, mint a Budaörs legyőzése – mondta a Szpari támadója.

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC