nb1.hu

Ennyi, új játékos csatlakozott a Szegedhez

Szeged – Alaposan kicserélődött a játékoskeret.

A korábban már bejelentett új szerzeményeket követően a csapatnál próbajátékon szereplő Beke Péter is a Szeged 2011-hez szerződött, míg Molnár János az utánpótlásból került fel az első csapathoz.

 

„Alaposan átalakult a Szeged2011-Grosics Akadémia NB II-ben szereplő kerete, a tavalyihoz képest ugyanis kilenc új labdarúgó érkezett a csapathoz” – kezdi a klub hivatalos honlapja a nyári változások összegzését.

 

„Elsőként a horvát-magyar kettős állampolgársággal rendelkező védő, Andrej Causic és a rutinos román-magyar középpályás, Onisor-Mihai Nicorec érkezett, majd a belső védő Papp Ferenc Balmazújvárosból, a hasonló poszton játszó Ikonommu Konsztantinosz a SZEOL-tól költözött Gyulára, a bal oldali védőként is bevethető Katona Mátét a III. Kerület együtteséből, a csatár Balázs Richárdot Ajkáról, Beke Pétert Kozármislenyből igazolta le a Szeged2011, míg Molnár János a Grosics Akadémia U19-es korosztályából került a felnőttekhez, Szabó Péter pedig Kisvárdáról tért vissza a klubhoz” – sorolja fel az új játékosokat a klub honlapj.

Németh Krisztián visszatér? – NB1.hu

Németh Krisztián visszatér?

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC