nb1.hu

Dicséretes csapategység – Alakul Lipcsei Péter csapata

Budapest – Hazatért Szlovéniából a Soroksár.

Hazatért a szlovéniai edzőtáborból az új másodosztályú idényre készülő Soroksár, Lipcsei Péter csapata hétfőn már a Haraszti úti sporttelepen készült. Az eddigi tapasztalatokról a vezetőedző nyilatkozott a klub honlapjának.

 

„Nyolcadik éve edzősködöm, de ilyen gyorsan kialakuló csapategységgel még nem találkoztam” – dicsérte csapatát Lipcsei Péter vezetőedző. –  Amellett, hogy a játékosok mindvégig remekül dolgoztak, nagyon gyorsan megtalálták az összhangot. Az idősebb játékosok, Gyepes Gabi, Pál Andris vagy éppen Huszák Tomi remekül irányítják, terelgetik a fiatalokat. Nagy munkát végeztünk Mariborban, sokat dolgoztunk és nagyon sokat beszélgettünk is a játékosokkal – mondta el a tréner.

 

Az együttes győztes mérkőzéssel zárta a szlovéniai napokat, s az NB II július végi rajtja előtt már csak egyszer, vasárnap lép pályára.

 

„Már értékeltük az eddig lejátszott négy mérkőzést. Az utolsón, a Krajn ellen futottuk a második legtöbbet, pedig abszolút nem készültünk a találkozóra (3-2-re nyertek a magyarok – a szerk.). Edzésből futballoztunk, mégis az adatok alapján ekkor sprinteltük a legtöbbet” – beszélt tapasztalatairól a Ferencváros egykori labdarúgója.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Átigazolási hírek

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC