nb1.hu

Korábbi Hali-kapus, és egykori U20-as vb bronzérmes érkezik

Cegléd – Két játékost szerződtettek Békéscsabáról.

 

A Merkantil Bank Liga NB II 19. helyén álló Ceglédi VSE a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Mursits Rolandot és Takács Pétert a negyedik helyezett Békéscsaba Előrétől, í így a három korábbi érkezővel együtt már ötre nőtt az új játékosok száma.

 

A 25 éves, kapus Mursits Roland a Haladás csapatánál kezdte pályafutását, majd onnan került Békéscsabára. Szombathelyen szerepelt a Haladás első és második csapatánál is, összesen három NB I-es és nyolc NB II-es mérkőzésen lépett pályára a szombathelyi csapat színeiben. 2013-ban egy komolyabb sérülést, keresztszalag szakadást szenvedett, a sérüléséből már Békéscsabán tért vissza a pályára. Az Előre kapuját 14 NB I-es, 14 NB II-es és két NB III-as mérkőzésen védte. A kapus kölcsönben érkezik a tavaszi szezonra.

 

Régi ismerőssel bővült a Puskás Akadémia stábja – NB2.hu

A napokon belül 27 éves Takács Péter Diósgyőrben kezdte a felnőtt pályafutását, ahol 18 évesen debütált az NB I-ben. Eddigi pályafutása során a DVTK mellett szerepelt a Pápa és a Mezőkövesd csapatában is. Több mint 120 NB I-ben lejátszott mérkőzés mellett pályára lépett 43 NB II-es és két NB III-as mérkőzésen is. Eddigi pályafutása során az NB I-ben hét, az NB II-ben 12, az NB III-ban egy gólt szerzett. Tizenkét NB II-es góljából hármat a 2014/2015-ös szezonban a Cegléd szerzett a Mezőkövesd színeiben. Takács Péter 2009-ben tagja volt az egyiptomi U20-as labdarúgó világbajnokságon bronzérmet szerzett korosztályos válogatott keretének. A FIFA jegyzőkönyve szerint három alkalommal lépett a pályára és összesen 147 percet volt pályán a sikeres U20-as világbajnokságon. 2010-ben Miskolc városa "Az év sportolója" elismerésben részesítette.

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC