nb1.hu

Norvégia helyett az NB II-t választotta a kapus

Soroksár – Steer Bence két és fél év után tért haza

Komoly célokat dédelgethet az NB II-es Soroksár gárdája, hiszen jelenleg a második helyen állnak a tabellán. Bár Holczer Ádámot elvesztették, Jova Levente és Steer Bence személyében két új hálóőr bizonyíthat a budapesti csapatban.
 
Steer Bence két és félévig volt a norvég harmadosztályban szereplő Nardo kapusa.
 
„Egyértelműen úgy érzem, hogy az volt, egy percig sem bántam meg. Kint a harmadosztályban játszottam, de azt azért leszögezném, ez egyértelműen erősebbnek mondható a magyar NB III-nál. Mivel folyamatos játéklehetőséghez jutottam egy idegen futballkultúrában, rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, amelyek a pályán és a civil életben is sokat segítettek.”
 
Norvégiában a Rosenborg csapatával is készülhetett, ám végül mégis hazaigazolt.
 
„Nem mindenkinek adatik meg, hogy egy ekkora klubbal edzhessen, igyekeztem minden pillanatot kihasználni annak érdekében, hogy még jobbá válhassak. Összesen hatszor volt alkalmam velük készülni„ – nyilatkozta a goal.com/hu-nak. „Mivel a Rosenborg komoly hangsúlyt fektet a megfigyelő hálózatára, így a környékbeli együttesek játékosait is jól ismerik. Ráadásul a Nardo is trondheimi csapat, így megvolt a kapcsolódási pont, és több jelölt közül engem választottak… A szezon végén hazajöttem egy rövid időre, és ekkor érkezett a megkeresés, szinte azonnal felvették velem a kapcsolatot a soroksáriak. Jó ajánlatot kaptam, és küszködtem is egy kis honvággyal, így különösen vonzó volt, hogy ismét Magyarországon bizonyíthatok. Norvégiában is lett volna lehetőségem az előrelépésre, azonban a soroksári ajánlat után nem sokat haboztam, a hazatérés mellett tettem le a voksomat.”
 
A portás végül Jováról és az NB I-ről is beszélt.
 
„Teszem a dolgom minden edzésen, és igyekszem bizonyítani a szakmai stábnak, hogy megérdemlem az esélyt. Jova Levi nagyszerű kapus, de azért dolgozom, hogy az én nevemmel kezdődjön az összeállítás. Jelen pillanatban kizárólag a Soroksár sikerei lebegnek a szemem előtt, később persze jó lenne az NB I-ben is bemutatkozni, és letenni a névjegyemet, de ha olyan külföldi lehetőség adódik, amelyen érdemes elgondolkoznom, akkor azt sem zárnám ki.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC