nb1.hu

A felkészülésre visszatérhet a Szpari belső védője

Nyíregyháza – Dvorschák Gábor a téli szünetben is dolgozott.

 

Dvorschák Gábor számára munkával telt a téli szünet. A Nyíregyháza Spartacus belső védője folyamatos edzett, hogy a csapattal kezdhesse a felkészülést.

 

A Cigánd elleni edzőmérkőzés jelentette számára az utolsó 2016-os meccset. Dvorschák térdére oldalról esett rá egy vendégjátékos, és a szalagok megsérültek. Hónapokig nem léphetett pályára, a rossz időszaknak azonban úgy tűnik, vége.

 

– Borzalmas hetek voltak, el sem tudom mondani, mennyire hiányzik a játék. De azért dolgoztam végig a téli szünet alatt is, hogy január 4-én a csapattal kezdhessem a felkészülést – mondta Dvorschák Gábor a Szpari honlapjának – Kedden megyek Budapestre, kontrollra, remélem utoljára. Nincsenek fájdalmaim, stabil a térdem, remélem ezt az orvosi diagnózis is igazolja majd, és szerdától teljes értékű munkát végezhetek. Pár napig nem voltam csak Nyíregyházán, egyébként Tarnóczy Zalánnal tréningeztem, gyógytornára jártam, és végeztem otthon is azokat a feladatokat, melyeket előírtak. Nagyon szeretnék már pályára lépni.

 

A Szpari január 4-én kezdi a felkészülést, az első edzés délelőtt a műfüves pályán lesz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC