nb1.hu

Feczkó Tamás értékelte a Balmaz őszi produkcióját

Balmazújváros – A csapat eddig teljesítette a célkitűzést.

 

A Balmazújváros húsz lejátszott mérkőzés után 37 ponttal a harmadik helyről várhatja a tavaszi folytatást az NB II-ben. Feczkó Tamás vezetőedző a záróforduló után értékelte csapata őszi teljesítményét a klub honlapjának

 

– Június 27-én kezdődtek az edzések az őszi szezonra. Így utólag, milyennek ítéli meg a nyári öthetes felkészülést?

– Nagyon jól sikerült felkészülésünk volt, komoly – közöttük több külföldi edzőpartnerekkel játszhattunk. A Kamilla Gyógyfürdő Kupa Nemzetközi tornán szerepeltünk, majd volt egy ukrajnai edzőtáborunk is, ahol jelentős játékerőt képviselő csapatokkal is összemérhettük az erőinket.

 

– A Palermo elleni bajnoki főpróba, stadionavató, a Digi Sporton keresztül országos nyilvánosságot kapott.

– Ez már hab volt a tortán, egy felejthetetlen élménnyel lehettünk gazdagabbak. Egy Serie A-s együttes ritkán lép pályára Magyarországon, s ez most Balmazújvároson megtörténhetett. Egy nagyon jó, s végül a mi győzelmünkkel végződő mérkőzést játszhattunk velük.

 

– Az előző nyárhoz képest most csak kisebb mértékben változott a játékoskeret. Öten távoztak, hatan érkeztek. Erősödött a csapat?

– Igen. Most csak a hiányposztjainkat kellett betölteni, s amint az eredményeink mutatják, ez sikerült is.

 

– Bajnokságra mi volt célkitűzés?

– Az elsőtől az ötödik helyek valamelyike.

 

– Hogyan értékeli az őszi szezont?

– Úgy gondolom, hogy a várakozáson felül teljesítettünk. Ezért sokat dolgoztunk, s ennek a munkának meg is lett az eredménye. Mondhatom, hogy ez az eredmény benne volt a csapatunkban. A szezon előtt hét hasonló játékerőt képviselő csapattól vártam azt, hogy versenyben lesznek az első helyekért, és öten közülük oda is értek. Összességében végezhettünk volna valamivel előrébb is, de így is nagyon pozitív félévet, és naptári évet zártunk.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC