nb1.hu

Tökéletes részletességgel mutatja be a harmadik az ellenfelét

Balmazújváros – A forduló rangadóján a „bronzérmest” fogad az első.

Mint jeleztük, a forduló rangadóján a harmadik Soroksár az éllovas Balmazújváros vendége lesz. A soroksáriak így mutatták be az ellenfelüket.

 

„Hogy a Balmazújváros az első, mikor olyan csapatok szerepelnek az NB II-ben, mint a Puskás Akadémia, a Békéscsaba, a Zalaegerszeg vagy éppen a Nyíregyháza? Mi több, előnye ebben a roppant szoros mezőnyben már hat pontra duzzadt a második helyen tanyázók előtt? Olyan kérdések, melyeknek feltétele is már komoly meglepetést sejtet. Márpedig a válaszokat a táblázat aktuális állása adja meg, a számok pedig nem hazudnak …

 

Akkor hát érdemes megvizsgálni, miben is rejlik az éllovas ereje, hiszen játékoskeretének ereje elmarad riválisai mögött. Eredményei ismeretében, mutatott játéka láttán nyugodtan kijelenthető, hogy a mezőny egyik, ha nem a legszervezettebb csapata a Balmazújváros. A Szeged után a második legkevesebb gólt kapta, így amennyiben sikerül bevennie ellenfele kapuját, az esetek nagy többségében pontot, pontokat szerez. A listavezetőre jellemző, hogy játékosai képesek kilencven percen keresztül küzdeni a sikerért, egyetlen pillanatra sem adják fel a meccset. Különösen a rögzített játékhelyzetek után jelentenek veszélyt vetélytársaik kapujára, nem egy alkalommal a hajrában egy bedobás, egy szöglet után csikarták ki a győzelmet.

 

A Balmazújváros az őszi idényben idegenben győzte le a Békéscsabát és a Nyíregyházát, a Magyar Kupából kiverte az NB I-es Paksot, azaz komoly játékerőt képviselő csapatokkal szemben hozta legjobb formáját. Akkor mégis miben reménykedhetünk vasárnap? Amit a táblázat nem mutat, ám aki folyamatosan figyelemmel követi az NB II-es mérkőzéseket észre vehette: Feckó Tamás vezetőedző csapata mintha (egyelőre) kevésbé viselné el az esélyesség terhét. Olyankor szenvedett váratlan vereséget, amikor stabilizálhatta volna pozícióját a táblázaton. A Balmazújváros kikapott az újonc Cigándtól, a bent maradásért küzdő Váctól, valamint hazai pályán(!) a Siófoktól.

 

Akkor hát legyen a vasárnapi meccs esélyese a hajdúsági gárda, a három pontot pedig hozzuk haza mi!”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC