nb1.hu

Kielemezték, miért kapott ki a Békéscsaba

Békéscsaba – A vendégek trénere szerint nem érdemtelen a sikerük.

A hétvégén 1-0-ra kapott otthonában a Békéscsaba a Mosonmagyaróvártól, a két szakvezető így értékelte a mérkőzést a csabaiak honlapjának.

 

Zoran Spisljak (Békéscsaba): „Az a helyzet, hogy a mai meccsen egyszerűen nem sikerült gólt szereznünk. Úgy gondolom, hogy végig mi irányítottuk a játékot, uraltuk a mérkőzést – de az ellenfelünk a négy rendelkezésére álló lehetőségéből egyet kihasznált. Ezután már hátrányban fociztunk, igyekeztünk még nagyobb nyomást helyezni a Mosonmagyaróvárra – ez sikerült is. Rengeteg lehetőséget, sarokrúgást és kapura lövést alakítottunk és dolgoztunk ki. Ez sajnos a mai napon nem volt elég. Ha nem tudunk betalálni, akkor nem lehet pontokat szerezni.”

 

Király József (Mosonmagyaróvár): „Fegyelmezetten, igazi csapatként tudtunk játszani. Mindkét együttesnek megvan a maga célja, ennek érdekében mindenkinek pontokat kell gyűjtenie. Megmondom őszintén, nem feltartott kézzel jöttünk Békéscsabára, mindenképpen pontot szerettünk volna szerezni. Egy nagyon komoly ellenfél ellen léptünk pályára – többször rezgett is a léc – de bíztam a srácokban és szerencsére abból a kevés lehetőségből, amit ki tudtunk dolgozni – egy kontrának mondható helyzetből sikerült megszereznünk a vezetést. Ettől kezdve nagyon masszívan, nagyobb hiba nélkül védekeztünk, amit nagyon nagy dolognak tartok. Egy nagyon jó csapat ellen egyáltalán nem érdemtelenül sikerült győznünk.”

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC