nb1.hu

Támadófutball várható a megyei derbin

Nyíregyháza – Révész Attila nem örül a Szpari edzőváltásának.

A Merkantil Bank NB II 15. fordulójában Kisvárdára látogat a Nyíregyháza Spartacus. A megyei derbi iránt nagy az érdeklődés. A vendégjegyek többsége elfogyott, a biztonsági készültség maximális, és garantált a jó hangulat a találkozón.

 

Jelenleg a házigazda áll előrébb a tabellán. A héten edzőváltás volt a Spartacusnál, Véber György pedig debütálhat a kispadon a hétvégén.

 

Nagy a várakozása Kisvárda oldalán is, számukra ez az év meccse. Révész Attila, a Kisvárda mestere bízik abban, hogy látványos mérkőzést vív majd a két együttes.

 

– Nekünk nem jött jól, hogy Nyíregyházán edzőcsere történt, hiszen a korábbi meccsekből így már nem következtethetünk az ellenfél játékára – nyilatkozta csapata honlapján Révész Attila. – Nyilván Véber György még nem ismeri teljesen a csapatát, így a játékosai és a vezetők elmondására hagyatkozhat. Éppen ezért mi most a szokásosnál kevesebbet készültünk az ellenfélből, de amúgy sem engedhetjük meg magunknak, hogy hazai pályán olyan kényelmesen játsszunk, mint legutóbb a Mosonmagyaróvár ellen. És ha csak a fele megvalósul annak, amit Véber György a csütörtöki bemutatása alkalmával felvázolt, akkor a szurkolók lesznek a legnagyobb nyertesei ennek a mérkőzésnek, mert mi egészen biztosan a támadófutballt helyezzük majd előtérbe. Az eredmény mellett pedig az sem másodlagos, hogy a futball jó propagandája is legyen ez a mérkőzés.

 

– A szerdai kupameccsen már viszont láttam valamit abból, amit kértem a játékosoktól a taktikai értekezleten. Húsz percig irányítottuk a találkozót, és eldönthettük volna a továbbjutást. Sajnos aztán előjöttek azok a hibák, melyeket feltétlenül ki kell küszöbölnünk azért, hogy eredményesek legyünk, ugyanis figyelmetlenségből adódóan kaptuk a gólokat. De edzésről edzésre lépünk előre – mondta Véber György, a Szpari trénere.

 

A Nyíregyháza felől érkező 300 vendégszurkolónak számítania kell arra, hogy már a 4-es úton megállítják őket, és a gépkocsikat csoportokban, együtt vezetik majd a várkerti pálya vendégszektorához.

 

A vasárnapi mérkőzés 13.30-kor kezdődik, az M4 Sport pedig élőben közvetíti.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC