nb1.hu

Szpisljak: A mérkőzés kulcsa a stabil védekezésben lehet

Békéscsaba – Nagy Tibor szerint a helyzetkihasználáson kell javítaniuk.

A Vác Békéscsabára látogat az NB II 13. fordulójában. A mérkőzés előtt a váci klub honlapjának mindkét vezetőedző elmondta, mit vár a mérkőzéstől.

 

Nagy Tibor: „Ugyanazt a játékot szeretném látni, amit az utóbbi hetekben. Úgy gondolom, hogy a játékunkkal nem volt probléma, elégedett vagyok vele. Ami remélem jobban fog sikerülni, az a helyzetkihasználásunk.”

 

Zoran Szpisljak: "Úgy érzem, hogy a rendelkezésünkre álló szünetet jól használtuk ki – tudtunk egy felkészülési mérkőzést is játszani a Szolnok ellen, amelyen több olyan játékos is bizonyíthatott, aki eddig kevesebb meccsterhelést kapott. Lehetőségünk nyílt tovább javítani azokat a részeket, amelyek eddig kevésbé működtek jól. Szeretném, ha a végjátékban még hatékonyabbak lennénk és helyzeteinket sokkal nagyobb százalékban tudnánk gólra váltani. Az edzéseken módszeresen sorba vettük azokat a dolgokat, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy még eredményesebben tudjunk futballozni. Minden játékosom egyénileg is megkapta a számára szükséges információkat – így most már csak az a kérdés, hogy ezeket mennyire tudják majd hasznosan alkalmazni a mérkőzésen. A keret meghatározásakor természetesen figyelembe kell vegyük az eltiltásokat és sérüléseket is, de ettől függetlenül úgy vélem, hogy minden labdarúgóm olyan állapotban van, hogy ilyen esetben is meg tudjuk valósítani az eltervezett taktikai felállást. Sok változás ezeken kívül nem várható, a saját elképzelésünket kell továbbra is játszanunk – hiszen számunkra csak ez vezethet megfelelő eredményre. Lesz olyan focistám, aki vasárnap más feladatot is kap, de hozzáállásban és stílusban továbbra is százszázalékos lendületet és lelkesedést várok el mindenkitől. A mérkőzés kulcsa a stabil védekezésben lehet, nem szabad gólt kapnunk és ebből kell felépítenünk olyan támadásokat, amelyekkel megszerezhetjük a három pontot."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC