nb1.hu

Puskás Akadémia: győzelemre ítélve

Felcsút – Őszinte támadófutballjáról nevezetes az ellenfél.

A Puskás Akadémia írását változtatás nélkül közöljük.

 

„A Puskás Akadémia FC vasárnap délután 17 órakor a Siófoki BFC csapatát fogadja NB II-es bajnoki mérkőzésen a Pancho Arénában.

 

Nincs éppen jó passzban vasárnapi ellenfelünk: a Balaton-partiak a legutóbbi két mérkőzésüket elvesztették. A siófoki együttes az elmúlt fordulóban a Szolnoktól otthon szenvedett 1-0-s vereséget, előtte Soroksáron pedig hatalmas, 6-1-es zakót kapott. Goran Kopunovics csapata úgy tűnik, nem ismeri a döntetlen fogalmát ─ eddigi tizenkét összecsapásából hat vereséggel és hat döntetlennel, tizennyolc ponttal közvetlenül mögöttünk áll a táblázaton.

A szerb mester együttese őszinte támadófutballjáról nevezetes, így ezúttal aligha kell számítanunk arra, hogy a Pancho Arénában „leparkolják a buszt” a tizenhatosukon belül a vendégek. A Siófoki BFC-t az előző bajnokságban kiesőjelöltként könyvelték el, ám a várakozásokat megcáfolva az akkor még tizenhat csapatos mezőnyben a kilencedik helyen végeztek Petneházi Márkék.

 

Az utolsó három mérkőzés alapján a mieinkről sem zenghetünk dicshimnuszokat. A Vác elleni idegenbeli és a Zalaegerszeggel szembeni hazai ikszet a mosonmagyaróvári 2-1-es vereség követte, így jócskán van törlesztenivalónk szurkolóinkkal szemben. Csapatunk jelenleg tizenkilenc ponttal, öt sikerrel, négy döntetlennel és három vereséggel mindössze a nyolcadik, lemaradásunk a feljutást jelentő második helytől négy pont ─ éppen ideje volna megkezdeni a felkapaszkodást. Más szóval: megint győzelemre vagyunk ítélve.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC