nb1.hu

ZTE-Kisvárda: Az edzők értékeltek, így állt élre a Révész-csapat

Zalaegerszeg – Bejött a vendégek taktikája, Csató szerint sokat hibáztak.

Az NB II 12. fordulójának a rangadóján a Kisvárda 3-0-s sikert aratott a Zalaegerszeg otthonában, így Révész Attila csapata az élre állt.

 

A vasárnapi tévés NB II-es rangadót permetező esőben rendezték meg. Mit sem zavarta ez Cseri Tamást, illetve az őt két ízben is kiszolgáló Gosztonyi Andrást. Utóbbi, vagyis a jobbszélső önzetlen átadásra először éppúgy a másik oldalon játszó társa érkezett, mint a második találatnál, amikor beadást követően értékesítette helyzetét. Pedig Cseri Tamás sokkal inkább az előkészítéseiről híres, mint a góljairól, de ha ilyen labdát kap, mint ezúttal Gosztonyitól, akkor neki sincs ellenére a kapuba találni – számolt be a szon.hu.

 

A kétgólos előny magabiztosságot adott a Várdának a becsületből azért támadó egerszegiek ellen, de a félidei még magabiztosabb vezetésről Miroszlav Grumics gondoskodott. A gólpassz, pontosabban a kapusról kipattanó lövés ezúttal is a nagy kedvvel futballozó Gosztonyié volt.

 

Úgyhogy a második félidőre sok eldöntetlen kérdés már nem maradt. A vendégcsapat már nem nagyon akart, a Zete pedig nem tudott gólt szerezni.

 

A ZTE-nél így látták az összecsapást:

 

 

 

Zalaegerszegi TE–Kisvárda Master Good 0–3 (0–3)

Gól:Cseri T. (0–1) a 8., Cseri T. (0–2) a 29. percben

 

Zalaegerszeg, 1200 néző, v.: Szőts (Lémon, Vígh-Tarsonyi).

ZTE:Szappanos – Nagy T., Króner, Forgács, Deutsch – Kretz, Patvaros – Szakály A., Végh G. (Gottfried, a szünetben), Jakab Cs. (Babati, a szünetben) – Daru (Bobál G., 68.). Vezetőedző: Csató Sándor.

Kisvárda:Ivancsics A. – Talabér, Vermes, Papucsek, Vári B. – Fodor F., Lucas – Gosztonyi (Fodor A., 64.), Erős G. (Szabó P., 73.), Cseri T. (Rajczi, 79.) – Grumics. Szakmai igazgató: Révész Attila.

 

A linkre kattintva láthatják a találkozó összefoglalóját. 

 

A két vezetőedző így értékelte a látottakat:

 

Csató Sándor (ZTE):– Az első félidőben nagyon sokat hibáztunk, és ezt remekül kihasználta a Kisvárda. Szünet után még az az iram is visszaesett, amit a meccs első részében próbáltunk diktálni, így nem tudtunk felpörögni.

 

Révész Attila (Kisvárda):– Három nullra nyerni Zalaegerszegen, az azért megsüvegelendő teljesítmény nem is lehetek elégedetlen. Az első félidei taktikánk remekül bejött, kiderült, hogy gyorsabbak a játékosaink, mint az ellenfélé, és szerettem volna, hogy szünet után is többek legyünk, de az eredmény nem indokolta a változtatást.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC