nb1.hu

Visszatérnek Nyíregyházára a korábbi bajnokok

Nyíregyháza – Lucsánszky Tamás 2014-ben bajnokságot nyert a Szparival.

A Merkantil Bank NB II 12. fordulójában pikáns mérkőzés előtt áll a Nyíregyháza Spartacus. A csapat a jó formában lévő, korábbi Szpari játékosokkal felálló Soroksárt fogadja.

 

Gengeliczki, Sándor, Huszák, Szilágyi, Bajzát. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás. Nem csak a 2014-ben bajnoki címet szerző Nyíregyháza Spartacusról, hanem a jelenlegi Soroksárról is szó van velük kapcsolatban. Mindannyian a vasárnapi vendégcsapatot erősítik, így igazán érdekes lesz a találkozó. Ráadásul a vendégek jó formában vannak, így nehéz meccs vár a Szparira.

 

– Két, a kupasikerrel együtt három győzelem után, jó formában utazunk Szabolcsba. Ugyanakkor a hazaiak két vereséget szenvedtek el egymás után a bajnokságban, azaz nem engedhetnek meg maguknak egy újabb kudarcot. Úgy érzem, jó úton járunk, játékunk folyamatosan fejlődik. Ma már legtöbbször tetszetősebb, látványosabb játékot nyújtunk, mint egy éve. Játsszuk a focit, mindegy, hogy otthon vagy idegenben szerepelünk. Számunkra mindegy, ki az ellenfél, mindig, mindenki ellen három pontért lépünk pályára. Kiélezett, taktikus meccs lesz, úgy érzem egy gól fog dönteni – nyilatkozta Huszák Tamás a Soroksár honlapjának.

 

A labdarúgók között baráti viszony alakult ki, és Lucsánszky Tamásban is kellemes emlékek maradtak Nyíregyházáról.

 

– Nagyon jó érzésekkel gondolok vissza a nyíregyházi időszakra, és a játékosaim is. Egy nagyon jó közösséggel jó eredményt értünk el, nagyon ritka, amikor ennyire együtt van minden, mint akkor a Szparinál volt. Nyíregyházán játszani mindig presztízs, plusz most ehhez hozzájön, hogy korábban itt dolgoztam. Egy jó és közönségszórakoztató mérkőzést várok – tette hozzá Lucsánszky Tamás vezetőedző.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC