nb1.hu

A Cegléd edzője szerint rajtuk röhögött mindenki Siófokon

Siófok – Varga Attila: Nagyon-nagyon megaláztuk ezt a gyönyörű szép sportágat.

A mérkőzés elején be tudta szorítani az ellenfelét a Cegléd, az első percekben két szögletet is elvégezhetett egymás után, aztán egyenletes iramban folytatódott a mérkőzés.

 

A 23. percben azonban a Siófok megszerezte a vezetést. A gól után rövid ideig dominálni tudták a játékot, majd a Cegléd is visszajött a mérkőzésbe, több veszélyes támadást is vezetett. A félidő utolsó harmadában egy kipattanó labda után Makrai szánta el lövésre magát, ami után a kapufáról védhetetlenül pattant a labda a kapuba. A csapatok 1:1-es eredménnyel mentek szünetre – számolt be a cegledfoci.hu.

 

A második félidőt jól kezdte a vendég gárda, több lehetősége is adódott, majd egy szöglet után az 47. percben Csordás megszerezte a vezetést. A gól után azonban többször is veszélyeztetett a Siófok, több elfutással próbálkoztak, amivel sikerült a védelmük mögé kerülniük és egyedül vezethették a kapusra a labdát, amiből aztán két gólt is szereztek a mérkőzés folytán. Egy gólt kaptak még egy beadást követő kavarodás után. A mérkőzés így 4-2-es hazai győzelemmel zárult.

 

Varga Attila (Cegléd):– Mikor már kezünkben volt a mérkőzés és 2:1-re vezettünk, padlón volt a Siófok. De onnantól kezdve nem tudom mi történt, nagyon-nagyon megaláztuk ezt a gyönyörű szép sportágat, azzal a játékkal, amit mi futball gyanánt bemutattunk ezen a mérkőzésen a második gólunkat követően. Onnantól kezdve a végéig egyértelműen a mérkőzés, illetve a futball megalázása volt. Rajtunk röhögött mindenki Siófokon. Burleszkbe illő hibákat követnek el a fiatalok. Amíg ezt nem tudjuk kiküszöbölni, addig sajnos zuhanunk a kiesés felé.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC