nb1.hu

Holnap dől el, bemutatkozhat-e az MTK-tól igazolt kapus

Felcsút - A Gyirmót ellen már játszott Hegedűs Lajos.

A magyar válogatott Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezője miatt, két hetes szünetet tartottak a bajnokságban. A másodosztály küzdelmei azonban folytatódnak, a 8. fordulóban a Cigánd SE ideiglenes otthonába látogat a Puskás Akadémia, Balmazújvárosba. Szijjártó István vezetőedző szerint megfelelően kihasználták a pihenőt, és az edzőmérkőzéseken is jól szerepeltek – írta a klub honlapja.

 

„Az eltervezett munkát teljesíteni tudtuk. A két edzőmérkőzésen, a Budaörsöt, illetve az élvonalbeli Gyirmót gárdáját legyőzve, úgy érzem, hogy felkészültünk már a Cigánd elleni meccsre is.” 

 

Újonnan érkezett kapusuk, Hegedűs Lajos már bemutatkozott a Gyirmót ellen, ahol a második félidőt végig a pályán töltötte. A hétvégén talán a bajnokságban is debütálhat majd.

 

„Mindenképpen számítok Hegedűsre, nem véletlen igazoltuk le. Elképzelhető, hogy lehetőséget fog kapni, de ez csak a mérkőzés előtt derül majd ki.”

 

Négy napon belül két mérkőzés is vár a csapatra. A hétvégét követően, szerdán már a Csákvárt fogadják a Panchóban.

 

„Először, a soron következő bajnokira kell koncentrálnunk. A Cigánd most került fel a harmadosztályból, és úgy gondolom, hogy mindenképpen benn akarnak majd maradni a másodosztályban. Láttuk a mérkőzéseiket, hiába állnak jelenleg utolsóként a tabellán, nem egy „falusi focit” játszó csapatról beszélünk. Ha a fiúk akaratban és motiváltságban felülkerekednek rajtuk, akkor nem lehet gond a mérkőzéssel!”

 

A Cigánd SE – Puskás Akadémia összecsapás, szeptember 11-én vasárnap 16.30-kor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC