nb1.hu

Majd’ egy tucat megbízatás után vállalta el az újabb kihívást a szakember

Mosonmagyaróvár – Legutóbbi diplomáját 2014-ben szerezte meg.

Mint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt hónapban az MTE-hez igazolt Nagy Mihály pro licences szakmai vezető. A trénerrel a klub honlapja beszélgetett, hogy került az NB II újoncához.

 

– Korábban a Siófokban és a Haladásban futballoztam az NB I-ben. Majd 1984-ben kezdtem az edzői szakmát tanulni. Harminc év múlva 2014-ben szereztem meg az utolsó diplomát, az UEFA Elit „A”–t , így ami a fociban lehet, minden diploma a rendelkezésemre áll.

                         

– Hol kezdődött edzői pályafutásod?     

– Ezerkilencszázkilencvennégy óta vagyok aktív szakember, sorrendben a Haladás edzője, majd szakmai igazgatója, Matáv Sopron szakmai igazgatója, a Haladás UP, a Zalaegerszeg UP igazgatója és vezető edzője, Lombard Pápa vezetőedző és UP igazgatója, Videoton 2015 bajnok csapatának másodedzője, Videoton UP sportigazgatója.

 

– Hogyan jutottál el az MTE 1904–hez és milyen feladatot kaptál?

– Az MTE megkeresése 2016. július végén érkezett. Rövid egyeztetés és megbeszélés után a Zalaegerszegi mérkőzésen megállapodtunk, majd 2016. augusztus 1-én álltam munkába, mint a klub szakmai vezetője. A feladatom az UP edzők koordinálása, szakmai munka felügyelete, a fiatal edzők tanítása. Emellett a felnőtt csapat vezetőedző munkájának a segítése is feladataim közé tartozik. Az ellenfelek feltérképezése fontos feladat, figyelnem kell a 2017. évtől kötelezően alkalmazandó 1997-es fiatal sportolókra. Az utánpótlás korcsoportok közül az U19 csapat edzésére kért meg az elnök úr, így fentieken kívül ennek a csapatnak én vagyok az edzője. A szülőkkel az edzőkön keresztül leszek kapcsolatban, de természetesen a rendszeres szülői értekezleteken kívül is a szülők rendelkezésére állok. Az utánpótlás területén Schmatovich Gábor által jól előkészített terepre érkeztem egy jól működő egyesülethez.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC