nb1.hu

A fordulatokban gazdag meccsen nem a jobb csapat nyert?

Cegléd – A nagy meleg ellenére remek csatán vannak túl a felek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a hétközi félbeszakadt zalaegerszegi mérkőzés után hazai pályán folytatta az NB II-es bajnokságot a Ceglédi VSE. A vasárnapi mérkőzésen az MTE 1904 csapatát látta vendégül, hazaiak végül egy fordulatos meccsen, 3–2-re legyőzve riválisukat begyűjtötték a három pontot. Az MTE vezetőedzője szerint későn ébredtek fel, pedig akár a fordítás is összejöhetett volna számukra.

 

 

 

A gólok története az MTE honlapjának tudósítás alapján:

 

 

A 4. percben egy kipattanó labdát Csordás 20 méterről egyből a kapu jobb felső sarkába rúgott, 1–0.

Az 51. percben Bartos készítette lövésre a labdát Czárnak, aki egy szép cselt követően laposan a bal alsó sarokba lőtt. Kiegyenlített az MTE, 1–1.

Albert lépett ki védőink között az 54. percben és 16 méterről eltekert lövését Tarczy nem tudta hárítani. Újra Ceglédnél a vezetés, 2–1.

Galambos az 57. percben 30 méterről óriási bombával a hosszú felsőbe rúgta a labdát, ezzel újra kiegyenlített az MTE, 2–2.

Hazai kontra támadás után a 61. percben Pereshez került a labda, aki ziccerben nem hibázott, 3–2.

 

 

Edzői értékelések:

 

Varga Attila (Cegléd):– A nagy meleg ellenére jól játszottak a csapatok. Egész mérkőzésen, jó színvonalon futballoztunk. Az első félidőben meg volt nyerve a meccs. A második félidőben a pár perc alatti gólváltások után rendeztük a sorokat és úgy gondolom, megérdemelten nyertünk.

 

Király József (MTE):–Az első félidőben 2-3 góllal is vezethetett volna Cegléd. A második félidőben teljesen más csapattal jöttünk ki. Minimum a döntetlent, akár a győzelmet is megérdemeltük volna.

 

 

 

NB II, 7. forduló

 

Ceglédi VSE–MTE 1904 Mosonmagyaróvár 3–2 (1–0)

G.: Csordás (4.), Albert (54.), Peres (61.), ill., Czár (51.), Galambos (57.)

 

Cegléd VSE:Horváth Gábor, Valkovszki Péter, Albert István, Makrai László, Farkas András, Albert Ádám (75’ Szkunc) , Peres Csaba, Asztalos Dávid, Csordás Szabolcs (81’ Wild) , Nánási Balázs, Horváth Bence ( 71’ Pozsár). Vezetőedző: Varga Attila

MTE 1904:Tarczy Pál, Koszó Balázs, Deák István, Baranyai Norbert, Galambos Ádám, Zsirai Martin, Bartos Julián, Laki Balázs (67’ Magasföldi), Németh Márk (46’ Mayer Milán), Czár Richárd (75’ Bohner), Jasarevich Mahir. Vezetőedző: Király József

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC