nb1.hu

Mátyus János a hatalmas pofon után is úriemberként nyilatkozott

Nyíregyháza – A Szpariban kezdett és végig a pályán volt Rudolf és Tisza is.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Nyíregyháza hatalmas pofonba szaladt bele saját közönsége előtt, ugyanis a vendégségbe látogató Kozármisleny 4–0-ra kiütötte az NB I-be vágyó Szparit, amelyben a Rudolf Gergely mellett a friss szerzemény Tisza Tibor is a kezdőben kapott helyett, sőt mindkét korábbi válogatott végig a pályán volt.

 

 

A gólok története a nyiregyhazaspartacus.hu beszámolója alapján:

 

A 16. percben az első lehetőségéből gólt lőtt a Kozármisleny. Sinanovic játszotta magát tisztára a 16-oson belül, majd kilőtte a felső sarkot, 0-1.

A második félidőből három perc telt el, és növelte előnyét a Kozármisleny, egy szöglet után Racskó csúsztatott a kapuba, 0-2.

A 68. percben Rubus becsúszását ítélte szabálytalannak a játékvezető, 11-es. A büntetőt Dinjar értékesítette, 0-3.. A 86. percben jött a kegyelemdöfés. Beke ment el a jobb oldalon, majd a felső sarokba lőtt, 0-4.

 

 

Edzői értékelések:

 

Mátyus János (Nyíregyháza):– Beállhatnék a sorba, és mondhatnám, hogy nem mentek be a helyzeteink, és lőttünk két kapufát, de nem teszem. Fejet hajtunk a Kozármisleny előtt, megérdemelten nyertek. Nagyon rosszul éltem meg a találkozót, de zsákutca lenne arra fogni a vereséget, hogy nem használtuk ki a helyzeteinket, csak kapufákig jutottunk. A Dorog elleni meccsig fel kell pörgetni a játékosokat, ez a dolgunk, ezért fizet minket a tulajdonos, aki joggal vár jobb teljesítményt. Vannak olyan mérkőzések, amikor semmi nem jön össze, a szerdai ilyen volt. Egészen döbbenetes, a Szparihoz méltatlan dolgokat tapasztaltam a párharcoknál, de fel kell állnunk, javítanunk kell a teljesítményünkön, és a hétvégén nyernünk kell Dorogon.

 

NB II, 6. forduló

 

Nyíregyháza Spartacus–Kozármisleny 0–4 (0–1)

G.: Sinanovics (16.), Racskó (49.), Dinjar (68. – 11-esből), Beke (86.)

 

Nyíregyháza: Perger – Szokol, Rubus, Dvorschák, Farkas (Szécsi 67.p) – Tamási (Rezes a szünetben), Ur, Rudolf, Dragóner (Kártik a szünetben), Harsányi, Tisza. Vezetőedző: Mátyus János

 

Kozármisleny: Helesfay – Kiss, Racskó, Gubacsi, Dinjar, Szekszárdi, Csábi(Nagy E. 70.p), Sinanovic(Varga  88.p), Kirchner (Beke 32.p), Tóth, Kemény. Vezetőedző: Kovács Zoltán

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC