nb1.hu

Ránézésre saját magát verte meg a Soroksár

Budapest – Korábbi NB I-es gólkirály okozta a Tisza-partiak vesztét.

Érdekes meccset játszottak vasárnap az NB II-ben Soroksáron, mikor is a vendég SZEOL játékosai – mivel a csapat otthon felejtette a szerelését – kölcsön mezben és nadrágban voltak kénytelenek pályára lépni.

 

Emlékszünk arra, amikor 1995-ben a Ferencváros bajnokcsapatként az utolsó percekben a Stadler mezében volt kénytelen befejezni a meccset? Akkor a vendégszurkolók a bajnoki cím ünneplését kicsit előrébb hozták, nem tudták megvárni a találkozó végét, így előbb tudtak ereklyékhez jutni, berohantak és leszedték a játékosokról a mezeiket. A vendégcsapat játékosai a hátralévő időre a Stadler vendégszerelésében jöttek vissza a gyepre – emlékeztett az m4.sport.hu.

 

Vasárnap valami hasonló történt, ezúttal Soroksáron, csak annyi különbséggel, hogy most nem a szurkolók szedték le a focistákról a mezeket, hanem talán a szertárosok, hiszen otthon felejtették a felszerelést. A Soroksár hivatalos weboldalán a közvetítés így indul:

 

"Elkezdődött a mérkőzés, mi a szokásos sárga-feketében, a vendégek pedig tiszta fehér szerelésben léptek pályára. A szurkolók először azt hitték, káprázik a szemük, hiszen a szegedieken is soroksári feliratú mez feszült. A magyarázat rendkívül egyszerű, a vendégek otthon felejtették szerelésüket és így kölcsön mezben és nadrágban voltak kénytelenek pályára lépni."

 

Edzői értékelés:

 

Tóth Ákos (SZEOL):– Derekasan küzdött a csapat, az a legjobb idegenbeli játékunk volt. Gyakorlatilag egyetlen helyzetét gólra váltotta a Soroksár. Az utolsó húsz percben reális esélyünk volt a gólszerzésre, nekünk is volt 100%-os gólhelyzetünk, az első félidőben pedig kapufánk. Nem érdemeltünk vereséget, de ez így igazságos. A múlt héten is a döntetlen lett volna a reális, meg most is, így a két pont helyett a két meccsből szereztünk három pontot, nem jöttünk ebből ki rosszul, annak ellenére, hogy ez most kicsit fájt, mert nem érdemeltünk vereséget – olvasható a tréner szavai a szegedma.hu-n.

 

 

NB II, 5. forduló

 

Soroksár SC–SZEOL SC 1–0 (0–0)

G.: Bajzát (67.)

 

 

Soroksár: Holczer – Fülöp, Gyepes (Gengeliczki – a szünetben), Valencsik, Silye, Sándor, Huszák, Csilus, Pál (Papp M.,77.), Lovrencsics (Koós, 59′), Bajzát. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

SZEOL: Leindler – Kéri, Gajág, Ikonomou, Grünvald (Beretka,69’), Forró, Lévai, Ondrejó (Buzási, 62’), Puskás Cs., Makszimovics (Nagy R., 38’), Péter A. Vezetőedző: Tóth Ákos.

 

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC