nb1.hu

Az új csatár szerint ezért nem lehet reális cél a bajnoki cím Szolnokon

Szolnok – Az NB I-et is megjárt támadó két góllal és két gólpasszal kezdett.

A Szolnok egyik legfrissebb igazolása, Olasz Dénes a felkészülés után jó formában kezdte a bajnokságot, négy mérkőzés alatt kétszer is betalált az ellenfelek kapujába, ráadásul az első gólja, a Kozármisleny ellen három pontot is ért. A korábban az NB I-ben is futballozó csatár a klub honlapjának nyilatkozott a csapat terveiről.

 

 

– Úgy vélem egész jól rajtoltunk, bár az eredmények szempontjából messze nem tökéletesen. A négy mérkőzésből ugyan nyertünk kettőt, de két vereség is becsúszott. Ne érts félre, nem vagyok elégedetlen, csak fáj egy kicsit a két elvesztett találkozó, mert úgy érzem ezeken a meccseken is mindig partiban voltunk az adott ellenféllel szemben, de nem ennek megfelelően alakultak az eredmények. Magam részéről örülök, hogy két találatot és két gólpasszt is gyűjtöttem, de ez csak akkor ér igazán valamit, ha a csapat is profitál belőle – emlékezett vissza az első négy forduló eseményeire Olasz Dénes, majd a jövőbe tekintett.

 

 

Két lábbal állok a földön, így nem hitegetnék senkit azzal, hogy bajnokesélyesek vagyunk. Vannak erősebb keretek és összeszokottabb csapatok nálunk, de egy biztos, társaimmal együtt mindig azon leszünk, hogy megalkuvást nem tűrően játszunk minden mérkőzésen. Csak egy cél lebeg a szemem előtt, hogy a Szolnok minél sikeresebb idényt fusson be!  Fontos mérkőzés következik vasárnap este (is)! Remélem, olyan szép számban érkeznek majd a szurkolók, mint az első két találkozón, szükségünk van a biztatásukra!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC