nb1.hu

A PAFC trénere a pécsi kudarc után: „Önmagunkat vertük meg…”

Pécs – A Kozármisleny kétszer válaszolt Tischler Patrik büntetőjére.

Mint arról korábban beszámoltunk, a forduló egyik meglepetését az újonc Kozármisleny szolgáltatta, miután ideiglenes otthonában, Pécsett győzte le az előző idényben még NB I-es PAFC csapatát. A „hazaiak” ráadásul hátrányból felállva gyűjtötték be a három pontot.

 

 

A gólok története a puskasakademia.hu tudósítása alapján:

 

30. perc: Büntető! Zsidai ível keresztbe a jobb oldalról, Makrai kapja a labdát, és teszi egyből középre, Kiss azonban kézzel ér a lövésbe a tizenhatoson belül. A tizenegyest Tischler értékesíti. (0-1)

58. perc: Egyenlít a Kozármisleny. Nagy Mihály bal oldali szabadrúgását a hosszú oldalon, az alapvonalnál még éppen eléri Kocsis, jól passzol vissza Szekszárdihoz, aki közelről a bal alsóba lő. (1-1)

70. perc: Vezetnek a hazaiak. Egy jobb oldali szögletet Beke csúsztat a hosszú oldalra, ahol a berobbanó Lantos Levente közelről a kapuba lő. (2-1)

 

 

Edzői értékelések:

 

Szíjjártó István (PAFC):– Önmagunkat vertük meg. Nem játszottunk sem jól, sem kellően alázatosan. Ráadásul olyan szituációk után, rögzített helyzetekből kaptuk a gólokat, amikre előre felkészültünk.

 

 

 

NB II 3. forduló

 

HR-Rent Kozármisleny–Puskás Akadémia FC 2–1 (0–1)

G.:Szekszárdi (58.), Lantos (70.), ill., Tischler (31.)

 

HR-Rent Kozármisleny:Helesfay – Kiss, Gubacsi, Lantos, Kocsis – Nagy E., Szekszárdi – Kirchner (Causic), Pajor (Sinanovic), Beke – Nagy M. (Tóth)

Puskás Akadémia FC:Gőcze – Heffler, Fényes, Lipcsei, Nagy – Zsidai, Molnár, Márkvárt (Pekár) – Gajdos, Tischler, Makrai (Óvári)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC