nb1.hu

Zoran Szpisljak: „Tovább kell dolgoznunk, ebben a csapatban sokkal több van”

Békéscsaba – A lilák mestere szerint könnyen befújt büntetővel nyert a Balmaz.

Mint ismert, az előző idényben még az NB I-ben szereplő, így az NB II-ben idén egyértelműen a feljutást célul kitűző Békéscsaba rúgott gól, és pont nélkül kezdte el a szezont a másodosztályban. A nyitó fordulóban a Cegléd, míg legutóbb a Balmazújváros győzte le a lilákat, ráadásul a hajdúsági együttes a viharsarokból hozta el a három pontot.

 

A Békéscsaba vezetőedzője, Zoran Szpisljak így érthetően csalódottan értékelte a találkozót a klub honlapjának adott nyilatkozatában.

 

 

– Sajnálom, hogy ezt a meccset nem úgy zártuk le, ahogy terveztük. Úgy érzem, hogy az eredménytől függetlenül többet irányítottuk a mérkőzést, több lehetőséget és helyzetet dolgoztunk ki, mint a vendégek. Sokszor igen közel álltunk a sikerhez, de talán ez olyan meccs volt, amikor holnapig is focizhattunk volna gólszerzés nélkül. A csapattal és a mutatott játékkal majdnem meg vagyunk elégedve, de a végeredménnyel természetesen egyáltalán nem. Ennél a teljesítménynél sokkal több kell ahhoz, hogy három pontokat tudjunk szerezni. A Balmazújvárosnak nagyjából egyszer sikerült a tizenhatosunkon belülre törni, amikor túl könnyen megadta magát a támadó, amire a játékvezető is ugyanígy reagált és befújta a büntetőt – ezen kívül 2-3 átlövésük volt, ami lehetőségnek mondható. Tovább kell dolgoznunk és nem szabad, hogy a kezdeti sikertelenség miatt feladjuk a harcot. A csapatban ennél sokkal több van, ami sajnos ebből a meccsből sem jött ki. Pozitívnak kell lennünk és biztos vagyok abban, hogy az elvégzett munka meghozza a kellő eredményt. Ebben a pillanatban meg kell néznünk, hogy a játékosok milyen állapotban fejezték be a mérkőzést, majd holnap délután találkozunk és akkor már okosabbak leszünk. Első lépésben frissítenünk kell, akik pedig ma nem játszottak, edzeni fognak. Remélem, hogy a pihent focistáim szerdán tudnak érdemben segíteni a csapatnak.

 

 

NB II, 2. forduló

 

Békéscsaba 1912 Előr –Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0–1 (0–1)

G:Zsiga (15. – 11-esből)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC