nb1.hu

A Balmazújváros a vírust is legyőzte Békéscsabán, jöhet a SZEOL

Balmazújváros – Vachtler Csaba egy év után pályára léphet bajnoki mérkőzésen.

A Balmazújvároson végigsöprő vírusos megbetegedés ellenére, a hajdúsági együttes igen értékes három pontot szerzett, a tavaly még az NB I-ben vitézkedő Békéscsaba otthonában. A vasárnap még az örömé volt, de a folytatásban a teljes figyelemmel már a szerdai, SZEOL elleni bajnokira készül a két meccsen hat pontot szerző Balmaz. A klub honlapja Feczkó Tamás vezetőedzővel beszélgetett.

 

– Hogyan értékeled a mérkőzést?

– Nagyon fontos volt ez a győzelem, amit úgy sikerült kivívnunk, hogy a fél csapat betegen játszott, s voltak, akik el sem tudtak utazni velünk. A fiúk küzdeni tudásból ismét jelesre vizsgáztak, és nagybetűs csapatot alkottak. Tudtuk, hogy mi vezethet eredményre a Békéscsaba ellen, s ezt végig fegyelmezetten, taktikusan végre is hajtottuk. Az külön öröm számunkra, hogy Vachtler Csabi közel egy év után újra pályára léphetett bajnoki mérkőzésen csapatunkban, s így részese lehetett ennek a sikernek.

 

– Kovács Ádám a második félidő legelején le kellett cserélni. Mi volt a probléma?

– Már az első félidőben is rúgást kapott a bokájára, majd a szünet után mindjárt rásérült.

 

– Szerdán már itt a következő bajnoki. Mi fér bele az időbe addig?

– Azon dolgozunk, hogy minél több egészséges játékosunk legyen szerdára. Addigra dől el, hogy kik lesznek 100%-os állapotban, kiket vehetünk számításba a kezdőcsapat kijelölésekor. A békéscsabaihoz képest ez egy teljesen más mérkőzés lesz a hazai közönségünk előtt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC