nb1.hu

Mátyus János: Kérek egy kis időt, amíg összeáll a csapat

Nyíregyháza – Szerdán a Mándok ellen tovább csiszolódhat a Szpari.

Mint ismert, az NB II első fordulójában a Nyíregyháza Spartacus „csak” egy pontot szerzett (0–0). Bár az első és a második félidőben is több nagy helyzete volt a Szparinak, gólt nem sikerült szerezni a vendég Csákvár ellen.

 

– Mondhatnám az ilyenkor szokásos edzői értékelést, hogy ha bementek volna a helyzeteink, akkor másképp alakul a találkozó. Ez ugyan igaz, de a lényegen úgysem változtat, hogy veszítettünk két pontot. Sok volt még a hiba, jeleztem az ankéton is a szurkolóknak, hogy kérek egy kis időt, amíg összeáll a csapat. Még keményebben kell dolgoznunk – mondta Mátyus János vezetőedző a klub honlapjának.

 

A Spartacusban Pálinkás Gergő ezúttal is védőt játszott, és a fiatal labdarúgó nem is teljesített rosszul, csakúgy, mint Rudolf Gergely és Máté Péter, míg Heffler Norbert a kapufája miatt volt bosszankodott.

 

– Nem így szerettük volna kezdeni a szezont, mindenképp győzni akartunk, ezért nagyon csalódott vagyok, hogy nem sikerült. A Vác ellen szeretnénk javítani – mondta Heffler Norbert.

 

A csapatból Harsányi Zoltán vírusos betegséggel küzdött, de a héten már edzésbe állhat. A Szpari szerdán felkészülési mérkőzést játszik 18 órától a Városi Stadionban a Mándok ellen. A belépés ingyenes.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC