nb1.hu

Újabb öt játékos távozik Kozármislenyből

Kozármisleny - Kiegészítő játékosok intettek búcsút az újonc csapatnak.

Az előző évben NB III-as bajnoki címet nyerő csapatból a már korábban jelzett távozó játékosokon túl néhányan még elhagyják együttest. – közli a Kozármisleny honlapja.

 

Molnár Péter Kozármislenyben töltött pályafutása alatt 19 felnőtt bajnoki mérkőzésen védte a csapat kapuját, ebből 1 alkalommal az NB II-ben. Peti a 2014/2015-ös szezon tavaszának utolsó 11 fordulójában lépett elő első számú kapussá, ezeken a mérkőzéseken a Kozármisleny nem talált legyőzőre. Sokáig úgy tűnt, hogy amikor ő védi a mislenyi kaput, nem veszít az együttes, hiszen az idei kupamenetelés során is az ő nevével kezdődött az összeállításuk és egészen a békéscsabai Magyar Kupa negyeddöntő mérkőzésig (amely a 6. összecsapás volt az MK-ban) veretlenek voltak. 2 méter feletti kapust a Szeged 2011 NB II-es gárdája kereste meg és próbajáték után szerződtette.

 

Távozik Puskás Zoltán is, aki 1 teljes és 2 félszezon (ebből egyik NB II-es) erejéig erősítette a mislenyieket, 37 bajnoki mérkőzésen 7 gólt szerzett.
Pusi tavaly télen tért vissza, de nem tudott helyet követelni magának a kezdőcsapatban, főképp csereként számolt vele a szakvezetés, nyártól a Hódmezővásárhely NB III-as alakulatát erősíti.

 

Várda Ákosa kozármislenyi utánpótlásban nevelkedett, majd az elmúlt 2 évben az NB III-as felnőtt mezőnyben erősítette őket, 28 bajnoki mérkőzésen 2 gólt szerzett.
Ákos előbb az NB II-es SZEOL SC-nél volt próbajátékon, majd az NB III-ban újonc Mórahalom kereste meg, ahol minden valószínűség szerint állandó játéklehetőséget kap, így pályafutása szempontjából is mindenképpen kedvező döntés született, hogy odaigazol.

 

Labát Dávida télen érkezett Mislenybe a hiányposztnak számító belső védő pozíciójára, a tavasz során 4 bajnoki meccsen lépett pályára, kiegészítő emberként számolt vele a szakvezetés.

 

Sinanovic Sinanugyancsak a téli felkészülés, annak is az utolsó hetében érkezett, 11 bajnoki mérkőzésen 3 gólt szerzett, a nyári felkészülés során próbajátékon szerepelt Szolnokon, de egyelőre sem Dávid sem Sinan új klubjáról nincs információnk.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC