nb1.hu

Reakciók a DVTK mai Magyar Kupa-meccséről

Albertirsa - Nem számított a játékrendszer és a figurák.

Mindkét szakvezető szerint a rossz minőségű pálya miatt nem alakulhatott ki látványos játék a mai Cegléd – DVTK Magyar Kupa mérkőzésen, ennek ellenére tapasztaltak pozitív jeleket csapatuk játékában. Lássuk a nyilatkozatokat:

 

Nagy Mihály (Cegléd): – Gratulálok a DVTK-nak, egy pontrúgás után szerzett góllal meg tudtak verni bennünket. Amit ezen a talajon lehetett, azt mindkét csapat megtette, jó iramú mérkőzést játszottunk, és amíg a talaj engedte, a futball minősége sem volt rossz. Mindkét csapat a hétvégén már bajnoki mérkőzést játszik, az arra való felkészülés szempontjából is hasznos volt a találkozó.

 

Horváth Ferenc (DVTK): – Az időjárás és a pálya talaja miatt irreális a Magyar Kupa idei elsőfordulója. Amit lehetett, azt megtettünk ezen a pályán is, bár elég nehéz volt ilyen körülmények között játszani, ma nem számított a játékrendszer, nem számítottak a figurák. Egész jól játszottunk, amíg a pálya valamelyest alkalmas volt a játékra, a második félidőazonban inkább a sárdagasztásról szólt, nem alakulhatott ki folyamatos játék. Örülünk neki, hogy előnnyel várhatjuk a visszavágót, bízunk a szép folytatásban!
 
MK: Ugrai villanása elég volt, de döcögött a DVTK gépezete – NB1.hu

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC