nb1.hu

Nagy fogás!? U20-as vb-t megjárt játékossal erősített a Kisvárda

Kisvárda – Mindhárom érkező fiatalként is bevethető futballista.

Újabb három labdarúgóval bővült a Kisvárda csapata. A fiatalként is bevethető játékosok: Talabér Attila az MTK-ból, Tihanyi Olivér a Haladásból, míg Lukács Richárd Jászberényből érkezik. Talabér Attilával és Tihanyi Olivérrel 1 éves kölcsönszerződést, míg Lukács Richárddal 2018.06.30-ig szóló szerződést kötött a klub.

 

Talabér Attila magyar korosztályos válogatott labdarúgó. Tagja volt a 2014-es U19-es labdarúgó- Európa-bajnokságon részvevő magyar U19-es labdarúgó-válogatottnak. A magyar U20-as labdarúgó-válogatott tagjaként részt vett a 2015-ös U20-as labdarúgó-világbajnokságon. 2016-ban kerettag volt az Aktobe – MTK Budapest Európa Liga pár harc összecsapásán.

 

 

Lukács Richárd legutóbb az NB III-as Jászberényben futballozott, ahol 9 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, és egy gólt szerzett.

 

 

Tihanyi Olivér az NB I-es Haladás csapatától érkezik Kisvárdára. Az elmúlt évben az osztálytárs Sopron csapatát erősítette, azonban egy sérülés miatt kevés játéklehetőséghez jutott – adta hírül a kisvardafc.hu.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC