nb1.hu

Dragóner Attila fia a Szparihoz megy próbajátékra

Nyíregyháza - Alaposan átalakul a Spartacus kerete. Több fiatal érkezhet a következő napokban.

Azt már az utolsó NB III-as bajnoki mérkőzés után tudni lehetett, hogy a következő szezonban a külföldi játékosokra nem számíthat a Nyíregyháza.

 

A klub megköszönte Ovszijenko Volodimirnek, Igor Zofcáknak, Luis Ramosnak, Mohamadou Abdouramannak, Savo Rakovicnak és Zoran Kosticnak, amit a Nyíregyháza Spartacusért tettek, és további pályafutásukhoz sok sikert kíván – írja a klub hivatalos honlapja.

 

Az is eldőlt, hogy a klub nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését Szalai Vilmosnak, Kapacina Kevinnek, Kovács Gergőnek és Csorba Szabolcsnak, utóbbi sérülése miatt pályafutását is befejezi.

 

A következő szezonban két fiatalnak folyamatosan pályán kell lennie, ezért a Szpari vezetése több húsz év alatti labdarúgóval is megegyezett. A nyíregyházi nevelésű labdarúgók közül Vámos Márk, Ötvös Bence, Ács Ádám, Pálinkás Gergő és Perger Bence is a keret tagja lesz, és ezt a vonalat erősíthetik a próbajátékosok is.  Dragóner Filip – Dragóner Attila fia – a Ferencvárosból jöhet.

 

Barna Szabolcs a Debrecenből érkezhet, és visszatérhet Nyíregyházára a Fradiból Csernák Martin is. További labdarúgókkal egyeztet a klub vezetése, és napokon belül újabb szerződéseket írhatnak alá.  

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC