nb1.hu

Több játékost is tesztel a Kozármisleny szakmai stábja

Kozármisleny – Fiatal és rutinos játékosok igazolását is tervezik.

Június 20-án kezdték meg nyári felkészülésüket a Kozármisleny másodosztályú labdarúgói, így már második hete tartanak az edzések.

 

A korai kezdésre szükség is volt, hiszen az NB II-ben idén 20 csapattal kezdődnek meg a küzdelmek és már július utolsó hétvégéjén elkezdődik a szezon. A játékosok eddig kiválóan végzik a munkát, a héten pedig már heti 2 edzéssel készül a Németh Zsolt és Kovács Zoltán edzők által irányított gárda. Délelőttönként konditeremben van jelenésük Kovács Tamáséknak, amit délutáni labdás edzés egészít ki – számolt be a klub honlapja.

 

Minden csapat életében a nyár egyik legizgalmasabb kérdése az új játékosok szerződtetése és egyúttal az ő bemutatásuk. Jelen pillanatban több játékost is tesztel a szakmai stáb, hiszen szükség van az erősítésekre a magasabb osztályban.

 

Az idei “fiatal szabály” miatt fontos, hogy minél előbb sikerüljön megtalálni azokat az 1996. után született labdarúgókat (akik közül kettőnek mindig a pályán kell lennie), akik a csapat erősségei lehetnek és megállják a helyüket az NB II-ben.

 

Rajtuk kívül rutinos labdarúgók igazolását is tervezik, a célok eléréséhez ez szintén szükséges.

 

A klubvezetés nagyon fontosnak tartotta, hogy az NB III-at toronymagasan megnyerő együttes magját együtt tartsa, ami a csapatépítés szempontjából nagy előny lehet a riválisokkal szemben.

 

A nyár során a megszokottak szerint edzőmérkőzésekre is sor kerül majd, többek közt az NB II-ből búcsúzó Dunaújváros, a korábban NB I-es Kaposvári Rákóczi vagy az NB III-as Szentlőrinc is az ellenfelek között szerepel, de a tervek szerint nemzetközi mérkőzéseken is megmérettetnek Lantosék. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC