nb1.hu

A Kisvárda kiütötte a Sopront

Sopron - Hazai pályán szenvedett súlyos vereséget a soproni csapat a bajnokság 29. fordulójában.

"Az utolsó hazai mérkőzés a vártnál is kevesebb nézőt csalogatott ki a Káposztás utcai stadionba, kis túlzással majdnem több kisvárdai szurkoló volt, mint hazai.

A mérkőzés előtt dr. Simon István alpolgármester és Csiszár Szabolcs városi sportfel-
ügyelő köszöntötték az NB II-s női labdarúgócsapatot abból az alkalomból, hogy nagy küzdelem után a bajnokságban megszerezték a bronzérmet.

A soproniak sok hibával kezdtek és a vendégek fokozatosan átvették a játék irányítását, amit aztán a mérkőzés végéig meg is tartottak.

A kiállítást követően a Sopron játéka teljes mértékben szétesett, küzdelemben és akaratban egymást múlták alul a játékosok, a Kisvárda azt csinálta a pályán, amit akart. A szezon legszégyenteljesebb játékával búcsúzott a hazai csapat a még meglévő közönségétől.

Jók: senki, ill. Erős, Rajczi, Cseri, Bagi.

Supka Attila: – Játékunk nem volt értékelhető. A második félidőre teljesen szétestünk, mentalitásbeli gondok vannak, nem küzdöttünk, nem játszottunk jól.

Soós Imre: –  Masszív, nyílt játékot játszó Sopron ellen futballoztunk. A kiállítás után átvettük a játék irányítását, amit mindvégig tartani tudtunk. Megérdemelten győztünk." Olvasható a Kisalföld hasábjain.
Páder Vilmos

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC