nb1.hu

Sopron: már csak már csak arcképes igazolvánnyal vásárolható belépőjegy

Sopron – Életbe lép a beléptető-rendszer használata.

A Sopron közleményét változtatás nélkül közöljük.

 

+Mint azt korábban jeleztük, a Magyar Labdarúgó Szövetség előírásának megfelelően a Swietelsky-Soproni VSE NB II-es mérkőzésein életbe lép a beléptető-rendszer használata. A Kisvárda elleni, vasárnapi bajnokira már kizárólag arcképes igazolvánnyal lehet belépőt váltani.

 

Jelentős változások léptek életbe a szurkolók beléptetésével kapcsolatban a Swietelsky-Soproni VSE NB II-es meccsein. Az MLSZ szabályzatának megfelelően a klub bevezette a beléptető-rendszer használatát: a Gyirmót FC Győr elleni hazai mérkőzésen már új típusú, vonalkóddal ellátott jegyeket kaptak a szurkolók.

 

A most vasárnapi, május 29-i, Kisvárda elleni hazai mérkőzésre már kizárólag valamilyen arcképes igazolvánnyal válthatnak a szurkolók belépőjegyet, amely névre szól. A jegyen található vonalkódot a beléptető kapunál kell majd használni, ez elengedhetetlen a városi stadionba történő bejutáshoz.

 

Az igazolványok ellenőrzése miatt a belépők megvásárlása a korábbinál több időt vesz igénybe, ezért a klub arra kéri szimpatizánsait, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre.

 

A szezonbérlettel, vagy VIP bérlettel rendelkező, ill. a 14 év alatti és 65 év feletti szurkolók – akiknek továbbra sem kell jegyet váltani – belépését a Kisvárda elleni meccsen is a beléptető-kapuknál álló személyzet segíti majd.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC