nb1.hu

Az SZTK veretlenül utazik Mezőkövesdre

Szigetszentmiklós – Legutóbb kétgólos hátrányból állt fel az SZTK.

A Szigetszentmiklós eddig háromszor csapott össze a Mezőkövesddel, de még nem szenvedett vereséget.

 

Először 2014. szeptember 20-án, Mezőkövesden csapott össze a két együttes, akkor 0–0-ra végződött a találkozó. Tavaly tavasszal Szigetszentmiklóson 1–1 lett az eredmény – a vendégek a 11. percben vezettek, ám Hevesi-Tóth Tamásnak nem sokkal később sikerült egyenlítenie. Ebben a bajnokságban 2–2-es döntetlent hozott a párharc pedig a kövesdiek már 2–0-ra is vezettek, ám a második félidőben Szepessy Róbert és Vólent Roland góljaival egyenlíteni tudott a Szigetszentmiklós.

 

A negyedik helyen álló Mezőkövesd nagy harcban van a feljutásért, ám érdekes, hogy az otthon lejátszott tizenhárom meccséből ötöt is elveszített, hetet megnyert, egy pedig döntetlen lett. A csapat házi gólkirálya Máté János, aki eddig kilencszer volt eredményes. A Mezőkövesd általában viszonylag korán szerez gólt, általában az első húsz percben a kapuba talál.

 

(sztkfutball.hu)

 

A mérkőzés játékvezetője Farkas Ádám lesz, aki eddig mindössze kétszer vezetett az SZTK-nak. Az elsőn 2–1-re győzött legyőzte a Szigetszentmiklós a Gyirmótot még 2009 őszén, a másodikon pedig 1–0-ra kikapott Ajkán 2011 májusában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC