nb1.hu

Világszínvonalú technika az MTK-stadionban – képek

Budapest - A Premier League-ben látni ilyesmit.

 

Munkába állt a fűszolár, azaz a gyepmegvilágító rendszer az MTK-arénában – írja a klub honlapja, az mtkbudapest.hu. Az új Hidegkuti Nándor Stadion ezáltal bekerült abba a monitoringprogramba, melyben – többek között – már megtalálható a Mercedes-Benz Arena, az Anfield Road, a St. James Park, a Stamford Bridge, az Etihad Stadion és az Old Trafford, valamint további számos nagy múltú klub Európából és a világ minden tájáról. Ezeknek a létesítményeknek a gyepét folyamatosan ellenőrzik, így a cég mindig naprakész információkkal tud szolgálni arról, hogy a pálya melyik részét kell világítani és mennyi ideig.

 
 
A rendszerről az MTK létesítmény-üzemeltetési igazgatója, Török István beszélt. "Nagyon hasznos eszközről van szó, hiszen javítja a pálya minőségét azáltal, hogy lehetővé teszi a fű fotoszintézisét, így a fényszegény időszakokban is jó állapotban tartja a küzdőteret."
 
 
 
 
"A világon egyedülálló technológiát hozott létre a berendezést gyártó cég, az SGL. Az gépeik a csúcstechnológiát jelentik ebben a szegmensben. A rendszer energiafogyasztása lényegesen kedvezőbb, mint a korábbi berendezések esetében volt" – mondta. 
 
 

Beszámoló az NB I-es csapatok szombati edzőmeccseiről – NB1.hu

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC