nb1.hu

Tétmeccset nem játszhat, de számítanak Újpesten az utánpótlás-válogatottra

Ciprus – Az edzőtáborba is magukkal vitték.

Az Újpest FC a nyáron hivatalosan nem jelentette be a nyári felkészülés során két meccsen (a Honvéd és a Siófok ellen) is pályára lépő Németh Gergő érkezését (mert szerződést még nem kötött), de az osztrák Sturm Grazot otthagyó U18-as válogatott középpályással láthatóan tervei vannak Nebojsa Vignjevics vezetőedzőnek. A játékos ugyanis elutazott a csapat ciprusi edzőtáborába, ahol a Lech Poznan, a Levszki Szófia és az FK Teplice ellen pályára is lépett.
 
 
„2016 nyaráig a Sturm Grazhoz kötött a szerződésem, de váltani szerettem volna. Ekkor jött az újpesti ajánlat. Szóban meg is egyeztem a klubbal, ami után kiderült, hogy nem igazolhat új játékost az Újpest. Ezért azóta csak edzem a csapattal. Először az NB III-as kerettel készültem, de néhány edzés után az első kerethez kerültem, felkészülési meccseken pedig már játszottam is. Most pedig azért dolgozom, hogy nyáron, miután rendeződik az átigazolásom, tétmeccsen is bemutatkozhassak" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Németh Gergő.
 
 
Kádár kifakadt: „Ne játszadozzanak velem" – NB1.hu
 
 
 „Úgy érzem, mind a vezetőség, mind a szakmai stáb bízik bennem, hosszú távon számolnak velem, minden adva van ahhoz, hogy fejlődhessek. Nebojsa Vignjevics vezetőedző sokat beszél velem, nagyon sok tanácsot kapok tőle, örülök, hogy ő az edzőm. Ausztriában ugyanis azt szoktam meg, hogy a hibáimért csak leszúrást kapok, de nem javították ki a hibákat, nem mondták el, hogy mit és hogyan csináljak másképp. Újpesten viszont folyamatosan kapom az útmutatásokat az edzőnktől” – fogalmazott Németh, aki cseppet sem csüggedt amiatt, hogy tétmeccsen egyelőre nem szerepelhet.
 
 
Mint ismert, az Újpestet 2017 nyaráig a nemzetközi szövetség (FIFA) kizárta az átigazolások regisztrálásából, vagyis az úgynevezett hivatalos átigazolási rendszerben (TMS) nem rögzíthet átigazolást a klub. Szerződést viszont köthet futballistákkal, csak éppen addig nem kapnak játékengedélyt az új játékosok, amíg ez a kizárás érvényben van.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC