nb1.hu

Lapszemle: Reakciók a Real Madrid kupabúcsújáról

Spanyolország – A Real Madrid együttese kipottyant a Spanyol Kupából.

 

 

Hiába lőtt Pazar szabadrúgásgólt Cristiano Ronaldo, a Real végül kiesett a sorozatból, a Real játékosai ennek ellenére nincsenek elkeseredve, legalábbis a nyilatkozataik alapján.
 
 
Sergio Ramos, a Real csapatkapitánya elmondta, természetesen csalóottak a kiesés miatt, de megpróbálta a pozitív dolgokat kiemelni: „A lehető leghamarabb tovább kell lépnünk ezen, most már tudunk csak a bajnoksággal és a Bajnokok Ligájával foglalkozni. Nem jó érzés kiesni, de tanulni kell a hibáinkból. Jobb most kiesni, mint az elődöntőben vagy a döntőben kikapni.”
 
 
 
Zinedine Zidane is hasonlóan értékelt, elsősorban az első félidei játékot emelte ki. „Csak gratulálni tudok a csapatnak, remekül játszottak. Ennek ellenére kiestünk, ami miatt csalódottak vagyunk, de harcoltunk a végsőkig. Most ideje a bajnoksággal és a BL-lel foglalkozni.”
 
 
Zidane még azt emelte ki, hogy annak ellenére, hogy nem szereztek akciógólt, taktikailag szinte tökéletes teljesítményt látott csapatától.
 
 
Lucas Vázquez szerint minden lehetséges módon próbálták feltörni még egyszer az ellenfél védelmét, de ez végül nem jött össze. A csapat második góljának szerzője elmondta, „Két gólt szerzett az ellenfél, ami nem a szerencse műve, nem mindig sikerül minden, maradt még két trófea, amiért harcolhatunk.”
 
 
„Jól kezdtünk, sokat volt nálunk a labda, a kapufát is eltaláltuk, de végül nm volt szerencsénk, hátrányba kerültünk, ami megváltoztatta a meccs folyását. A második félidőben is nyomtunk, de végül megszerezték a második gólt, ami után már nagyon nehéz dolgunk lett” – mondta Isco
 

Real Madrid C.F. on Twitter

 

A Celta egyébként remek szezont fut, a legjobb 32 között van az Európa Ligában, megverte 4-3-ra a Barcát a bajnokságban, most pedig kiütötte a Kupából a Realt és nyolc meccse veretlenek.

 

 

 

¡MEMES DE FÚTBOL! (@trollfutbolmeme) által közzétett fénykép,

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC