nb1.hu

A szurkolók is besegítettek az új Loki-indulóba

Debrecen – „Mikor lobognak a zászlók és mindenki énekel.”

 

Csütörtökön a Loki Klub sörözőben mutatták be a DVSC futball-, és kézilabdacsapatának új indulóját. A rendezvényen jelen volt Koroknai Árpád, az új Loki-induló szerzője, dr. Róka Géza a DVSC cégvezetője, illetve Ábrók Zsolt, a DVSC-TVP ügyvezetője – jelezte a dvsc.hu

 

A szervezők a Loki ultráival egyeztettek a szöveggel kapcsolatban, egy tízfős csapat elment a stúdióba, és felénekelte a refrént Korival, így a szurkolókkal közösen született meg a dal. Az énekes bízik benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel is jobban összekovácsolódik a két klub.

 

– Nagyon köszönjük az odaadó munkát a szervezőknek – kezdte dr. Róka Géza. – Azt gondolom, egy klub sem működhet induló nélkül, szükség volt rá. Bízunk benne, hogy szeretni fogják a szurkolók. A legfontosabb viszont az, hogy ez a dal közösen készült a drukkerekkel, a focicsapattal és kézilabdacsapattal együtt. Remélem, hosszú időre megtaláltuk a DVSC új indulóját.

 

A sajtótájékoztató végén dr. Róka Géza egy Dombi Tibor-mezzel ajándékozta meg Koroknai Árpádot.

 

A DVSC foci- és kézicsapatánál minimális különbség van a szövegben (például a Nagyerdei Stadion helyett Hódos, a hajrá, fiúk helyett hajrá, lányok).

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC