nb1.hu

Több hiányzóval vágott neki az alapozásnak a Vasas

Budapest – A felmérők után Mátraházára utazik a csapat.

A Vasas labdarúgócsapata ma délelőtt a Fáy utcai stadion melletti fedett műfüves edzőpályán elkezdte a téli felkészülését.
 
Az első gyakorlásról hiányzott a pravoszláv karácsony miatt hosszabb kimenőt kapó Jevgenyij Pavlov, Kire Risztevszki és Vukasin Polekszics – utóbbi sérülés után lábadozik, így egyébként sem állhatna a csapat rendelkezésére.
 
A magyar játékosok közül Hangya Szilveszter betegség miatt nem edzett, Vida Máté pedig izomsérülése miatt könnyített munkát végzett.
 
Michael Oenning vezetőedző az NSO kérdésére elmondta, a napokban felmérik a játékosok állapotát, és a mátraházi edzőtáborban kezdődik a felkészülés érdemi része, ahová már teljes kerettel utazik a gárda.
 
Új játékos az első tréningen nem vett részt, a német szakember kifejtette, nagy játékosmozgás nem várható a télen. Egy-két poszton még változhat a keret, de az őszi szereplés miatt nincs ok kapkodni. 
 
 
A Vasas felkészülési programja
 
Edzőtábor: 
január 9–14., Mátraháza 
január 30. – február 4., Lipót (itt két felkészülési meccs van tervben, egy szlovák, illetve egy cseh együttes – vélhetően a Mladá Boleslav – ellen)
 
Felkészülési mérkőzések:
Január 21., 11.00: Vasas–Csepel
Január 25.: Vasas–Dorog
Január 28., 11.00: Vasas–Pénzügyőr 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC