nb1.hu

CR7 három pofonnal józanította ki az Atlético őrültjeit

Madrid – Észrevehetetlen volt az ikon, le kellett cserélni!

Atlético Madrid – Real Madrid 0-3

 

Hatalmas várakozás előzte meg a tegnap esti madridi derbit, különösen azért mert az Atlético a felzárkózásra készült a csodálatos otthonában, a Vicente Calderónban! Annak tükrében pedig, hogy Fernando Torres be, Sergio Ramos (sérülés miatt hivatalosan) pedig kikerült a saját kezdőjéből, még inkább reménykedhettek az Atlético Madrid szurkolói. Azonban nem győzelmet a saját csapatuktól, hanem három nagy pofont kaptak az aktuális aranylabdástól: Cristiano Ronaldo mesterhármasával győzött a Real Madrid a csúcsrangadón!

 

 

Hatalmas vágtában kezdődött a találkozó, a piros-fehérek azonnal ráerőltették akaratukat a királyi gárdára. A Matracosok egyre-másra vezették a veszélyesebbnél veszélyesebb akciókat, de a befejezésekbe kivétel nélkül mindig hiba csúszott. Bár csak másodpercekre volt a blancóknál a játékszer, azokat az időszakokat nagyon megbecsülték, remekül zárt Zidane szervezett védelme. Bár a laszti a Simeone harcosainál volt, a hófehér mezesek igyekeztek gyorsan oda-oda szúrogatni az ellenfélnek. Különösen a méltatlanul mellőzött, vitathatatlanul zseniális képességekkel megáldott spanyol támadó, Isco volt elemében. Stílusában talán a múltban hasonlóan zseniális Gutira emlékeztet a játéka. Mellette a balbunkónak még véletlenül sem nevezhető Marcelo cikázott villámokat szórva a vonalak mellett, külső pörgetett átadásai élményszámba mentek. És hát hiába volt az Atleti-mezőnyfölény, csak eljutott a kapuig a Reak. Egy ilyen rögzített lehetőség után jött a váratlan fordulat. CR7 állt a szokásos koncentráltsággal a labda mögé, lövése a falba, és onnan gellert kapva Oblak kapus mellett a hálóba vágódott.

 

A szünet után a hazai öltözőben Cholo Simeone dobott, nem, öntött még a tűzre egy kis benzint, ennek következtében a második félidő első negyedórája nagy Atleti nyomással telt el. De az egyenlítés nem akart megszületni, ezért legnagyobb sajnálatunkra a szokottnál kissé észrevehetetlenebb – El Nino Nando a kölyök – Fernando Torres elhagyta a játékteret. Ám ez sem segített, jött a következő dugó: Savic képtelen volt tartani Ronaldót, és buktatta a büntető területen belül. Oblak kivárt, de nem addig, mint a portugál, aki az eldőlő portás mellett a sarokba gurította a pettyest. (0-2) Nem tel el hat perc és Real beverte az utolsó koporsó szöget, Cristiano belőtte saját és csapata harmadik gólját. (0-3)

 

 

A hadvezér és csapata csatát, de nem háborút bukott el a kopasz francia zseni által megszervezett királyi gárda ellen. Amely így most megerősítette magát a tabella tetején.

 

Visszavágás tavasszal Madrid másik felében vagy a Bajnokok Ligája döntőjében lehetséges!

 

Vamos!

 

Piskor Ádám

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC