nb1.hu

Reakciók a Magyarország–Svédország mérkőzésről

Budapest – Nikolics a közösségi oldalon búcsúzott a visszavonulóktól.

 

Kedd este a magyar válogatott 2–0-ra kikapott Svédországtól Király Gábor és Juhász Roland búcsúmérkőzésén.

 

Szerda

 

8.50: A műtétje miatt a válogatott mérkőzést kihagyó Nikolics Nemanja a közösségi oldalon búcsúztatta Király Gábort és Juhász Rolandot. 

 

 

22.35: A Magyar Labdarúgó Szövetség galériája a mérkőzésről

 

 

22.30: Németh Krisztián a lefújás után értékelte Király és Juhász búcsúmérkőzését és szót ejtett a helyükre érkező fiatalokról is.

 

„Két legendát búcsúztattunk. Roliék nagyon hiányoznak majd, nemcsak a pályán mutatott játék miatt, hanem mert remekül tartották össze a csapatot. Reméljük, tudjuk majd őket pótolni. Sok sikert kívánok nekik – mondta német Krisztián és kitért a svédek elleni kilencven percre. – Szerettünk volna gólt szerezni természetesen, de nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy elterveztük. Voltak lehetőségeink, de nem találtuk a megfelelő ritmust. A fiatalok, akik pályára léptek nagyon tehetségesek, és megmutatták, hogy lehet majd rájuk számítani. Most futballoztunk ilyen felállásban, néha pontatlanul játszottunk, de a jövőben bátran lehet használni a fiatalokat. Köszönjük szépen, hogy ennyien kijöttek, és végig szurkoltak nekünk.”

 

 

22.24: Bernd Storck sajtótájékoztatója a Groupama Arénában

 
 
 
 
22.22: A lefújás után Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitány értékelt az M4 Sport kamerája előtt.
 
 
"Szeretném megköszönni Király Gábornak és Juhász Rolandnak az együttműködést. Köszönöm a munkájukat, minden jót kívánok nekik, ezt a meccset értük játszottuk. Az első félidőben nem játszottunk jól, a másodikban megpróbáltunk futballozni, de láttuk a különbséget a topcsapatok játékosai és a mieink között. Látjuk, hol tartunk, van még miben fejlődnünk” 

 

 

22.13: Jan Andersson, a svéd válogatott szövetségi kapitánya értékelte az összecsapást.

 

 

22.10: A félidőben a 95-szörös válogatott Juhász Roland és a 108 válogatottsággal rekorder Király Gábor nyilatkozott az M4 Sportnak. 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC