nb1.hu

Kiderült mikor térhet vissza a kupadöntőn lecserélt támadó

Budapest – Kylian Hazard a helyszínen szurkolt a Derbin.

Kylian Hazard-t, az Újpest FC belga játékosát a Magyar Kupa-döntő 34. percében, egy kemény ütközést követően kellett lecserélni. A támadónak a nyári szünet első heteiben több orvosi vizsgálat is gyors műtétet javasolt. Az operációra Barcelonában került sor. A rehabilitációt azóta Belgiumban végzi.

 

– Bár régóta Belgiumban kezelnek, de a szeptemberi Ferencváros elleni derbit mégis a helyszínen nézted meg. Miért tartottad ezt fontosnak, és hogyan láttad kívülről azt a mérkőzést?

– Úgy éreztem, ilyen nagy mérkőzésen, még ha nem is tudok a pályára lépni, de ott kell lennem a csapat mellett, és a helyszínről kell buzdítanom csapattársaimat – mondta Kylian Hazard az Újpest honlapjának. – Azt gondolom, ahogy a szurkolók nyertek az ő kategóriájukban, úgy nekünk is nyernünk kellett volna a pályán. Megérdemeltük volna a győzelmet, hiszen sokkal jobban játszottunk. Ez a derbi a végjátékon múlt, ahol sajnos nem volt elég koncentrációnk.

 

– Tizenöt bajnoki fordulón vagyunk túl az idei bajnokságban. Informálódsz az Újpest eredményeiről?

– Természetesen minden mérkőzést figyelemmel követek, amit a lila-fehér csapatom játszik, és csak csatlakozni tudok az eddigi elemzésekhez, miszerint az érettség hiányzik a csapatból. Ezt bizonyítja, hogy számtalan mérkőzésen harcoljuk ki a vezetést, majd a végén mégis csak egy ponttal leszünk „gazdagabbak”. Remélem, ha visszatérek, segíteni tudok majd a csapaton, hogy ez másképp legyen.

 

– Hogy állsz a rehabilitációval, mikor láthatnak szurkolóink ismét, hétről hétre a csapat kötelékében?

– Egyre jobban vagyok, ha minden jól megy és a tervek szerint alakul, akkor két hét múlva már a csapattal együtt, a Megyeri úton tudok edzeni. Nagyon várom már, hogy újra a csapat szerves része legyek, és a bajnoki mérkőzések alkalmával ismét a pályán segítsem előrébb a klubot.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC