nb1.hu

Bokros Tibor a ZTE ellen játszotta 100. újvárosi meccsét

Balmazújváros – A védőnek a Vasas elleni diadal a legszebb emléke.

A Balmazújváros játékosa, Bokros Tibor a Zalaegerszeg elleni mérkőzésen lépett 100. alkalommal pályára a klub színeiben. A hátvéd 2010 januárjában igazolt jelenlegi klubjába, de csak 2011 augusztusa óta újvárosi labdarúgó. Ez hogyan lehetséges? Az érintett maga mondta el a klub honlapjának.

 

– Te egyike voltál azoknak, akiket az NB II-es jog átvétele után nem kellett átigazolni, mert már a Bőcs labdarúgója voltál.

– Igen, én a „bőcsi csomag” része voltam. Rajtam kívül Urbin Peti és Sipos Tomi volt még így. Tomi azon őszön még sérült volt, ő a tavasszal mutatkozhatott be.

 

– Az elmúlt majd öt év alatt szinte már újvárosi lettél sárospatakiként.

– Valóban. A párom is velem érkezett, s a második évtől már itt, a Csicsergő óvodában dolgozik. Az idén, január 20.-án megszületett a kisfiúnk, Zétény is. Elmondhatom, hogy nagyszerűen érezzük itt magunkat valamennyien.

 

– Zétény milyen gyermek?

– Csak a legjobbakat mondhatom róla. Nagyon jó, nyugodt, kiegyensúlyozott baba.

 

– Hogyan tekintesz vissza erre, a már több mint száz újvárosi színekben lejátszott mérkőzésre? Melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok?

– Sok ilyen volt. Nagyon szívesen emlékszem vissza arra az időszakra, amikor az egycsoportos NB II-be kerülésért mentünk, s szerda-szombat ritmusban jöttek a meccsek. Párhuzamot lehet vonni, az akkori és a mostani csapat között. Mind a kettőre nagyon jellemző volt, illetve ma is az, a jó társaság, a remek összhang, s a jó eredmények. Ha egy meccset kellene kiemelni, akkor az a Vasas elleni egy idegenbeli kettő-egyes győzelmünk lenne, ahol az angyalföldiek még nagy harcban voltak akkor a feljutásért a Mezőkövesddel, s az első gólunkat éppen én szereztem ellenük.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC