nb1.hu

A Videoton már az első félidőben kiütötte a Gyirmótot

Felcsút – Feczesin megelőzte Bödét a góllövőlistán.

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában a Videoton 4–0-ra legyőzte a Gyirmót FC Győrt.

 

Videoton–Gyirmót FC Győr 4–0

 

A mérkőzés gyorselemzése

 

A bajnoki címre törő Videotonnak könnyű dolga volt a Gyirmót ellen. A vendégek kapusa – az ex-székesfehérvári – Sebők Zsolt már a harmadik percben eladott egy labdát, amiből megszerezték a vezetést a piros-kékek. Nyilván közhely, hogy a bennmaradásért küzdő újonccsapatnak nem a Vidi elleni meccset kell megnyernie, de ennél talán a hazaiak is nagyobb ellenállásra számítottak. Bő negyedóra elteltével már két góllal vezetett a Vidi, majd az első felvonás végén a harmadik találatot is megszerezte, amivel végképp eldőlt a mérkőzés. A folytatásban a kezdőrúgás előtt történt egy lánykérés a kezdőkörben, ami több izgalmat hozott, mint maga a második félidő, ugyanis az eredmény tudatában egyik csapat sem szakadt meg. A találkozó színvonala jókorát esett, a lelátón helyet foglaló Dzsudzsák Balázs is unottan szotyizott, de így is láthatott a duplázó Feczesin Róberttől egy kihagyott tizenegyest és Marko Scsepovicstól egy szépségdíjas fejesgólt. Az utolsó húsz percben a Videoton szurkolóké volt a főszerep, akik igazi Fiesta hangulatot teremtettek az állandó dobolással és dalolással.

 

 

A mérkőzés kulcsmomentuma

 

Sebők Zsolt, a Videoton egykori kapusa hatalmasat hibázott a mérkőzés elején. Egy hazaadás után hasba rúgta a rárontó Scsepovicsot, akiről Feczesin elé pattant a játékszer, így neki már csak az üres kapuba kellett lőnie. Nyilván a Videoton jobb csapat, mint a Gyirmót, de ha nincs ez az ajándékgól, talán lehetett volna izgalmasabb is a meccs.

 

 

A mérkőzés főszereplője

 

Feczsesin Róbert duplázott, ráadásul két gólpasszt is adott a szintén duplázó Marko Scsepovicsnak. A triplázás is összejöhetett volna, de a második félidőben tizenegyesből nem tudta mattolni Sebők Zsoltot.

 

 

A mérkőzés osztályzata: 10/6

 

Videoton–Gyirmót FC Győr 4–0. Élő közvetítés a linkre kattintva olvasható!

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC